Deadpool 2 kadrosu, Dedective Pikachu'da Buluşuyor

Gişe rekorları kıran ve IMDB puanlarında zirveye oynayan Deadpool 2'nin yapımcı ve oyuncuları Detective Pikachu filminde önemli rol oynayacak.

Detective Pikachu'da Sürprizler!

Birkaç ay önce Nintendo 3DS ve Switch plaformlarına konuk olan Detective Pİkachu, otoritelerden ortalamanın üstü puanlar elde etse de; filminin çekilmesini sağlayacak satış rakamlarına kolayca ulaşmayı başardı.

Detective Pikachu, film versiyonuyla 2019 Mayıs ayında karşımıza çıkacak. Pikachu'yu seslendiren karakter, son zamanların en popüler aktörlerinden Ryan Reynolds(Deadpool) karakterini canlandıran aktör olacak.

Rob Letterman Pokemon: Detective Pikachu filminin de yönetmenliğini üstlenmiş durumda. Yapımcı Rob Delaney, Deadpool 2'de "Mike" rolüyle de karşımıza çıktı. Animasyon-Canlı Film yapımcı koltuğunda da Delaney oturuyor.

Yapımın yönetmenkik koltuğunda Rob Letterman yer alırken, senaristler arasında; Dan Hernandez ve Benji Samit gibi sektörün önemli figürleri yer alıyor. Bu isimler Deadpool serisinde de bir araya gelmişti.

Gerek ses, gerek oyunculuk kadrosunda ise; Ryan Reynolds, Suki Waterhouse, Kathryn Newton, Ken Watanabe, Omar Chaparro, Zag Phatel, Karan Soni, Jacqueline Ramnarine, Gurnita Kaur Kahlon ve Gurnita Kaur Kahlon gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

detective pikachu ile ilgili görsel sonucu

Yönetmenlik koltuğunu ele geçiren Rob Letterman, Ryan Reynolds ile işbirliğini azami seviyeye taşıyan figür; Pokemon: Detective Pikachu'nun en iyi animasyon-çizgi film alanında zirvede olacağını iddia ediyor. Bu iddiaların doğruluğu için, 10 Mayıs 2019 tarihini beklemek ve neler olacağını görmek istiyoruz.

Okuyucu Yorumları