Decathlon PayPal ile işbirliğine başladı!

Decathlon'un online alışveriş sitesi PayPal ile işbirliğine başladı.

Decathlon PayPal işbirliği!

Su sporlarından bisiklete, koşudan doğa sporlarına, balıkçılıktan kayağa toplam 50 farklı spor dalında her tür sportif ekipman, kıyafet, aksesuar ve yenilikçi ürünü bir arada bulabileceğiniz Decathlon, spor tutkusunu tek tıkla tüm Türkiye'ye yayıyor.

Decathlon'dan online alışveriş yapan PayPal kullanıcıları da artık ödemelerini çok daha kolay ve hızlı yapabilecek. PayPal kullanıcıları, Decathlon ürünlerini sadece e-posta adresleri ve şifrelerini kullanarak satın alabilecek.

Raket sporları markası Artengo, yürüyüş markası Newfeel, doğa ve kampçılık sporları markası Quechua , paten markası Oxelo,su sporları markası Tribord, takım sporları markası Kipsta, koşucuların markası Kalenji , fitness& gym markası Domyos , bisikletçilerin favori markası BTwin , kayak markası Wedze , yüzme markası Nabaiji ve spor teknolojisi markası Geonaute gibi Decathlon'un kendi tutku markalarının yanı sıra dünyaca ünlü spor markaları da çok uygun fiyatlar ve geniş ürün seçeneğiyle decathlon.com.tr 'de!

2 yıl garanti güvencesi, online destek hattı ve çağrı merkeziyle güvenli bir online alışveriş deneyimi yaşatan decathlon.com.tr' den aldığınız ürünlerin ücretsiz iade seçeneği de bulunuyor.

Okuyucu Yorumları