Deezer'a Chromecast desteği!

Dijital müzik servisi Deezer, artık Google'ın Chromecast cihazını da destekleyecek!

Deezer'a Chromecast desteği!

Dünyada 180'den fazla ülkede müziğe tüm cihazlardan sınırsız erişim sunan dijital müzik servisi Deezer, Google'ın dijital içeriklerin televizyonlarda görüntülenmesini sağlayan Chromecast cihazı ile müzik, mobil cihaz ve televizyon deneyimini bir araya getiriyor. Deezer uygulamasının en yeni sürümünü yükleyen Premium+ kullanıcıları Chromecast ile sevdikleri bütün özelliklere televizyon üzerinden de ulaşıyor.

Bu entegrasyon ile yeni bir özellik de sunuluyor. Chromecast ile birden fazla Deezer kullanıcısı uygulamaya televizyon üzerinden aynı anda erişim sağlayabiliyor, favori parçalarını Deezer editörlerinin tavsiyeleri ile birleştirerek üst düzey bir müzik tecrübesi yaşıyor.

Deezer uygulaması ile, Chromecast kullanıcıların cep telefonların adeta bir uzaktan kumandaya dönüştürüyor ve Deezer'ın 30 milyondan fazla şarkıyı barındıran kataloğunda istedikleri gibi dolaşmalarını, "Flow" ve "Keşif" gibi özelliklerden faydalanmalarını sağlıyor. Ayrıca çalmakta olan müziklerin albüm kapaklarını televizyonda göstererek müzik deneyimine görsellik de kazandırıyor.

Deezer'ın kurucusu Daniel Marhely, konu ile ilgili olarak, "Bizim önceliğimiz müzik severlere sınırsız bir keşif imkanı sunmak. Oldukça geniş olan cihaz yelpazemize yeni kattığımız Chromecast ile müziğin önündeki engellerin aşılması yönünde etkili bir adım daha attığımıza inanıyoruz."

Deezer'ın Chromecast entegrasyonu 25 Haziran'dan itibaren Premium+ kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Okuyucu Yorumları