Deezer Türkiye'den yüzde 50 indirim!

Dijital müzik streaming platformu Deezer, Türkiye'deki ilk haftasını bu indirimle kutluyor!

Sınırsız müzik Türkiye'de!

182 ülkede aylık 10 milyon aktif kullanıcıya ulaşarak, dünyanın dört bir yanında müzik dinleme hizmeti sunan dijital müzik platformu Deezer, Türkiye'deki ilk haftasını "Premium" bir kampanya ile kutluyor.

Geçtiğimiz hafta Türkiye'ye sıcak bir giriş yapan Deezer, bugünden Ekim ayı sonuna kadar, "Premium+" üyesi olacak tüm müzik tutkunlarına %50 indirim imkanı sunuyor.

40 gün boyunca Deezer Türkiye'ye girerek "Premium+" üyeliğini başlatan tüm müzik severler; ilk 6 ay boyunca ayda 9,99TL yerine 4,99TL ödeyerek milyonlarca şarkıya sınırsız ve taahhütsüz erişme imkanına sahip olacak.

"Müziksiz Asla!" diyenler için Deezer'a katılma zamanı!

Deezer'ın yeni lansman kampanyası ile müzik severler, ayda yaklaşık 4 şarkı indirme fiyatına;

25 milyon şarkıya, 100 milyon çalma listesine ve özel içerikli binlerce radyo istasyonuna erişme şansı yakalayacak.

Müziksiz yaşayamayanlar, diledikleri şarkıya, her an, her yerden ve istedikleri cihazdan, "offline mod" özelliği sayesinde internet bağlantısına ihtiyaç duymadan ulaşabilecekler.Tüm bu özelliklere ek olarak; Deezer'ın deneyimli editörleri eşliğinde yerel ve uluslararası geniş bir kataloğu keşfedebilecekler.

Deezer Türkiye, bu imkanlardan yararlanmak isteyen ve "müziksiz asla" diyen tüm müzik tutkunlarını; bu kampanya aracılığı ile Deezer dünyasına davet ediyor.

Okuyucu Yorumları