Denemeniz gereken 6 Windows aracı!

Masaüstü geliştirmeden fotoğraf işlemeye bu 6 ücretsiz ve faydalı aracı mutlaka gözden geçirin!

Denemeye değer 6 bedava araç!

Akıllı telefonları pazarlamak için kullanılan 'bunun için bir uygulama var' cümlesi, bilgisayarlar için de geçerli. Hemen hemen her işe yönelik bir bilgisayar programı mevcut, üstelik bir çoğu da ücretsiz. İşte sizler için seçtiğimiz 5 faydalı program.

1. Evernote: Evernote, not almakta kullanabileceğiniz mükemmel bir uygulama. Not almanız gereken yerlerde gördüğünüz ve duyduğunuz her şeyi yakalayabilir ve ardından istediğiniz bilgisayardan, akıllı telefondan veya tabletten bunlara erişebilirsiniz. Notlarınız arasında arama yapmanız da mümkün.

2. Easy Duplicate File Finder: PC'nizdeki bir dosyanın birden fazla olan kopyalarını bulmaya yarayan bu program, işini oldukça hızlı yapıyor. Bu sayede çift olduğunu düşündüğünüz bir dosyayı silmeden önce korkmanıza gerek kalmıyor.

FastStone Photo Resizer, Desktops, AllMyApps...

FastStone Photo Resizer, Desktops, AllMyApps...
AllMyApps ile birçok programı bir kerede, zahmetsice yüklemek mümkün

3. FastStone Photo Resizer: Bu program ile kameranızdan aldığınız fotoğraflarınızı kolaylıkla yeniden adlandırabilir ve boyutlandırabilirsiniz. Filgiran ve metin eklemek, kırpmak, döndürmek, renk derinliğini değiştirmek gibi işler de FastStone Photo Resizer ile adeta çocuk oyuncağı.

4. Desktops: Microsoft mühendisleri tarafından geliştirilen Desktops ile dört sanal masaüstü oluşturabilir ve monitörlerinizden daha iyi faydalanabilirsiniz.

5. AllMyApps: AllMyApps ile tek tek indirip kurmanız gereken yazılımları bir kerede tek bir kaynaktan indirip, yine bir kerede kurabilirsiniz. AllMyApps, 1.600'den fazla uygulama sunuyor.

6. Teamviewer: Teamviewer, bir dosya aktarım ve ekran paylaşım yazılımı. Program ile bilgisayar konusunda yardıma ihtiyacı olan akrabalarınızın veya arkadaşlarınızın ekranlarına uzaktan erişebiliyorsunuz. Piyasada benzer programlar mevcut, ancak TeamViewer'ın kullanması kolay ve üstelik ücretsiz.

Okuyucu Yorumları