Depolama Çözümünde Yeni Trend

Sony, yeni nesil depolama çözümlerini kullanıcılarının beğenisine sundu.

Sony'den Micro Vault

Teknolojinin önde gelen markası Sony'nin yeni nesil depolama çözümü MICRO VAULT™ USB serisinin Midi ve Excellence modelleri ve şimdiye kadar üretilen en küçük USB sürücüsü olan MICRO VAULT™ Tiny ürünü, önemli verilerini sürekli yanında taşımak isteyen kullanıcılara farklı seçenekler sunuyor. İnce ve şık tasarıma ve yüksek aktarım hızına sahip MICRO VAULT™ ürünleri 512MB ile 2 GB arasında; en küçük USB sürücü olarak dikkat çeken kompakt tasarımlı MICRO VAULT™ Tiny ise yine 512MB ve 2GB arasında depolama seçeneklerine sahip.

İnce ve şık tasarım; yüksek depolama kapasitesi: MICRO VAULT™

MICRO VAULT™ serisinden çıkan Midi ve Excellence modelleri 512MB'tan 2GB'a kadar depolama kapasitesi sunuyor. Önceden yüklenmiş Virtual Expander sıkıştırma yazılımına sahip MICRO VAULT™ modelleri, bu yazılım sayesinde normalin üç katına kadar veri saklamayı olanaklı kılıyor. Virtual Expander yazılımı aygıt üzerinde kayıtlı yazma ve okuma verilerini otomatik olarak sıkıştırıyor, açıyor ve sıkıştırılmış belgelerin e-posta ile gönderilmesini sağlıyor. Ayrıca, Excellence modeli veri aktarım sürelerini optimize ederek 29MB/s'ye kadar okuma ve 23MB/s'ye kadar yazma hızına olanak tanıyor.

En küçük USB sürücüsü: MICRO VAULT™ Tiny

En küçük USB sürücüsü: MICRO VAULT™ Tiny

MICRO VAULT™ Midi ve Excellence modelleri, kompakt, sağlam ve hafif formu, şık bir tasarımla birleştiriyor. Veri içeriğini kolay tanımlama ve sınıflandırma amacıyla farklı kapasiteler için farklı renk kodlu ambalajların kullanıldığı Midi modeli geleneksel siyah ve gümüş renklere sahipken, Excellence modeli göz alıcı altın renkli temaya sahip.

En küçük USB sürücüsü: MICRO VAULT™ Tiny

2,4mm genişliğe ve 1,5g ağırlığa sahip MICRO VAULT™ Tiny modeli, şimdiye kadar üretilen en küçük USB depolama aygıtı olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda kompakt ve hafif bir tasarıma da sahip olan 'Tiny' USB, taşıma kolaylığı sunarken 256MB ile 2GB arasında seçenekleriyle depolama kapasitesinden taviz vermiyor.

MICRO VAULT™ Tiny, USB 2.0 uyumlu arabirimleri destekliyor ve belgeleri ya da yüksek kalitede resimleri kaydederken yüksek aktarım hızı sağlıyor. Flaş Bellek kullanan MICRO VAULT™ Tiny, düşük güç tüketimi ve veri güvenliği özellikleriyle, sıra dışı boyutlara sahip olmasının avantajlarını kullanıyor. Veri içeriğini kolay tanımlama için farklı kapasiteleri simgeleyen dört ayrı renge sahip MICRO VAULT™ Tiny'nin, aksesuar olarak güvenli taşıma için klips ve askı ile donatılmış renkli bir taşıma çantası da bulunuyor.

MICRO VAULT™ Tiny

• USB 2.0 ve 1.1 uyumu
• 512MB ve 2GB arasında depolama seçenekleri
• Windows 2000, ME, XP ve MAC OS 9 uyumu
• 2,4mm genişlik ve 1,3g ağırlık

Okuyucu Yorumları