Deri ve suni deri iPhone 5 kılıfları hazır!

Şık ve tamamı el yapımı iPhone 5 kılıfları, farklı renk seçenekleriyle satışa sunulmaya başlandı!

iPhone 5 kılıfları hazır!

Teknoloji aksesuarları üreticisi M&W, iPhone tutkunları için özel kılıf serisini sürekli yeniliyor. Son olarak iPhone 5 için kılıf tasarlanıp üretildi. Tamamı el yapımı olan ve hem gerçek deri hem de suni deriden modeller oluşturulan M&W iPhone 5 kılıf serisinde, tüm modellerde kılıfın içerisinde ekranı koruyacak özel bir yastık bulunuyor

Kırmızı, siyah ve beyaz renklerde üretilen M&W iPhone 5 kılıfları, şık tasarımları ile iPhone severleri mutlu edecek. Deri üst ve alt yüzeyi saran metal görünümlü şerit, kılıfa hem derinlik katıyor hem de görüntüsünü zenginleştiriyor. Ayrıca taşınabilir bilgisayar çantalarındaki gibi iç yüzeyde yer alan koruyucu yastık, korumayı daha da artırıyor.

M&W, iPhone 5 kılıflarında her bütçeye ve zevke uygun çözümler sunmak amacıyla gerçek deri ve suni deri olarak iki seriyi beğenilere sunuyor. Gerçek deriden ve tamamı el yapımı iPhone 5 kılıfları 15,9-19,9 TL; suni deriden el yapımı kılıflar ise 9,9 TL fiyatla satışa sunuluyor.

M&W ayrıca, cüzdan görünümlü telefon kılıfları ile farklı tasarım ve renklerde sert kapak ve silikon kapakları da tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Okuyucu Yorumları