Dev ekranlı Android ve Windows Phone'lar!

Dev gibi ekranlarıyla bakanları hayran bırakan, kusursuz bir ekran sunan en iyi 6 cep içeride!

Dev ekranlı 6 cep canavarı!

Steve Jobs, ceplerde büyük ekranları her ne kadar sevmemiş de olsa 4 inç ve daha geniş ekranlar, birçok kullanıcı için tercih sebebi. Tek elle ne kadar rahat kullanıldıkları tartışılır, ancak bu ekranlar sundukları keskin görüntüler ve capcanlı renklerle hemen hemen karşı koyulmazlar. Bu ceplerin dev ekranlarında fotoğraflara bakmak, video seyretmek, oyun oynamak ve tabi ki internette gezinmek, bir zevk. İşte dev ve en iyi ekranlara sahip Android ve Windows Phone'lu cepler.

Nokia Lumia 900

Henüz ortaya çıkan cep, 4.3 inç AMOLED Gorilla Glass ekrana sahip ve ClearBlack görüntü teknolojisiyle geliyor. Tabi ki tüm bunlar, mükemmel bir görüntü anlamına geliyor.

Nokia Lumia 900
LG Spectrum

1080p video kayıt uzmanı olan cep, oldukça kaliteli kayıtlar yapabiliyor. Uzun yolculuklar onunla beraber sıkıcı olmaktan çıkıyor.

En dev ve en iyi ekranlara sahip cepler - II

En dev ve en iyi ekranlara sahip cepler - II
Samsung Galaxy Nexus

Samsung Galaxy Nexus

Android 4.0 ile gelen cep, 4.65 inç'lik dev Super AMOLED ekranında 1280x720 çözünürlük sunuyor. Renkleri oldukça zengin, kontrastı ise oldukça iyi.

Samsung Galaxy Nexus
LG Nitro HD

"Gerçek HD AH-IPS" ekrana sahip cep, 16 milyon rengi destekliyor ve inç başına 329 piksel yoğunluğuna sahip. Daha iyisi ise cebin kamerasının çok kaliteli fotoğraflar çekebilmesi.

En dev ve en iyi ekranlara sahip cepler - III

En dev ve en iyi ekranlara sahip cepler - III
HTC Rezound

HTC Rezound

Beats Audio kulaklıklar ile gelen Rezound, mükemmel bir ses kalitesinin yanında muhteşem bir görüntü kalitesi de sunuyor. 4.3 inç Super LCD ekrana sahip cep, 720p HD çözünürlük sunuyor. Rezound ile internette gezinmek ve oyun oynamak, büyük bir keyif.

HTC Rezound
Samsung Galaxy S II

4.3 inç'lik çok etkileyici bir Super AMOLED Plus ekrana sahip olan Galaxy S II, 1.5GHz çift çekirdekli işlemciyle geliyor ve 8MP'lik kamerası ile 1080p HD video kaydedebiliyor. Galaxy S II'nin Windows Phone'daki karşılığı olan Samsung Focus S ise benzer muhteşem özelliklere sahip.

Okuyucu Yorumları