Dev ekranlı Galaxy View tanıtıldı!

Samsung'un normalden çok büyük tableti Galaxy View, resmi olarak tanıtıldı!

İşte Samsung Galaxy View!

Samsung'un 18,4 inç'lik tableti Galaxy View, resmi olarak tanıtıldı. Samsung CEO'suna göre cihaz, alışılmadık büyüklükteki ekranıyla "mobil video tüketimi ve eğlence için yepyeni bir yol sunuyor".

Tabletin farklı olduğu doğru, ancak 1536 x 2048 çözünürlüklü, 9.7 inç'lik Samsung Galaxy Tab S2'nin karşısında full HD (1080 x 1920) çözünürlük sunması ilginç görünüyor. 120ppi piksel yoğunluğuyla Galaxy View, 264ppi ile iki katından fazla yoğunluk sunan Tab S2 karşısında çok net görüntüler sunmayabilir.

Cihazın 451.8 x 275.8 x 11.9mm'lik boyutlarını dezavantaj olmaktan çıkarmak isteyen Samsung, çerçeveye bir sap ve ayaklık eklemiş. Evinizde durmayı amaçlayan tablet, masaların üzerinde durabiliyor, böylece film izlemenize olanak tanıyor.

Sekiz çekirdekli işlemciyle gelen Galaxy View, 2GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı sunuyor. MicroSD slotu sayesinde depolama alanını genişletebiliyorsunuz. Samsung'a göre Galaxy View, 5.700mAh kapasiteli piliyle tek şarjla 8 saat video oynatabiliyor. Yani pili şarj etmeden önce birkaç film izleyebileceksiniz gibi görünüyor.

Galaxy View'un piyasaya sürüleceği tarih ve fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Okuyucu Yorumları