Dev ekranlı sürpriz Xperia sızdı!

Herkes gözünü Z3 ve Z3 Compact'a çevirmişken, dev ekranlı bu Xperia herkesi şaşırtabilir!

Ekranı dev gibi; ama...

Sony takipçilerinin bu yıl Eylül ayında gerçekleştirilecek olan IFA 2014 fuarında en çok görmeyi bekledikleri modeller Sony Xperia Z3 ve Z3 Compact. Nitekim uzun zamandır haklarında konuşulan bu iki cihazın haricinde, Sony'den "dev" bir sürpriz daha gelebilir!

Telefon performansı konusunda çok önemli bir yere sahip olan GFXBench'in listesinde bir anda beliren, Sony D2203 kod adlı telefon, 6.1 inç'lik dev ekranı ile herkesin merakını uyandırmayı başardı. Ziyadesiyle büyük ekranına nazaran çok düşük olan 854 X 480 çözünürlüğe sahip olmasıysa, ürünün ne kadar gerçek olduğu hakkında polemik yaratmayı çoktan başardı. Piksel başına sadece 161ppi sağladığı anlaşılan cihaz, eğer gerçekse, alt - orta seviye için hazırlanmış gibi görünüyor. Ürünün geri kalan özelliklerine bakacak olursak; dört çekirdekli 1.2GHz Snapdragon 400 işlemci, 1GB RAM gibi düşük seviye donanım bileşenleri ile karşılaşıyoruz ki bu da ürünün hiçbir şekilde üst seviye telefon pazarıyla alakası olmayacağını beyan ediyor. Eğer yazılan veriler gerçekse, Sony D2203 5MP'lik arka kamera ve VGA kalitesinde ön kameraya sahip olacak. 4GB dahili belleği olacağı yazılan ürün, aynı zamanda Android 4.4.2 desteğine de sahip olacak.

Şimdilik konu hakkında herhangi resmi bir açıklama bulunmadığı gibi, bu ve benzeri haberler yaklaşan IFA 2014 esnasında firmalardan sürpriz hamleler gelebileceğini gösteriyor.

Okuyucu Yorumları