Dev fuarda parlayan 5 otomobil!

Cenevre Otomobil Fuarı'nda yıldız gibi parlayan, 5 müthiş otomobili bir araya getirdik!

Göz kamaştıran 5 otomobil!

Cenevre Otomobil Fuarı bu hafta ziyaretçilere kapılarını açtı. Şovun öne çıkanlarının Volkswagen Auto Group (VAG), Bugatti ve Lamborghini olacağı ise önceden yapılan tanıtımlar sayesinde belli olmuştu. İşte fuarda en çok dikkat çeken otomobiller.

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Bugatti'nin 420 km/saat hıza ulaşabildiğini iddia ettiği Chrion, 300 km/saate sadece 13,5 saniyede ulaşabiliyor. Akıllı telefonunuzla bağlanabilen otomobil, Android Auto veya Apple CarPlay desteğiyle gelecek ve birçok teknolojik işlevle donatılmış olacak.

Koenigsegg Regera

Koenigsegg Regera

Fiyatı 2 milyon dolar olarak belirlenen bu melez otomobil, 300 km/saate 10,9 saniyede ulaşabiliyor; dolayısıyla Chrion'dan 2,5 saniye daha hızlı. Regera'nın içerisinde 9 inç'lik bir ekran ve LCD gösterge paneli var. Bilgi sistemi Apple CarPlay'i desteklese de Android Auto'yu desteklemiyor.

Lamborghini Centenario

Lamborghini Centenario

Lamborghini, bu modelden yalnızca 40 tane üretmeyi planlıyor. 1,9 milyon dolar karşılığında Lamborghini'nin şimdiye kadar ürettiği en güçlü V12 motoruna sahip olabilirsiniz. Aracın içinde LCD göstergenin yanında 10,1 inç'lik dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi var. Centenario, Apple CarPlay'i de destekliyor.

Volvo V90

Volvo V90

V90, sürüşü kolaylaştıran ve şeridi ortalamanızı sağlayan Pilot Assist yeteneğine sahip. Yarı-otomatik modda, otomatik direksiyonla 128 km/saat hıza ulaşabilen V90'da Tesla'nın otomatik pilot teknolojisinin aksine, şerit değiştirme işini sizin yapmanız gerekiyor.

Kia Optima Sportswagon

Kia Optima Sportswagon

Android Auto ve Apple CarPlay desteğine sahip bu otomobil, ani tehlikelerde fren yapma, kör nokta izleme, 360 derece kameralı sürücü yardımı gibi yeteneklerle geliyor.

Okuyucu Yorumları