Dev kapasiteli sabit disk dönemi

Seagate, 2 TB kapasiteli yeni hard disklerini Türkiye'de müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Seagate'ten 2 TB HDD!

Seagate, ödüllü FreeAgent harici disk ailesinin kapasitesini yükseltti. 500 GB ile 1,5 TB arasında kapasite seçenekleriyle sunulan FreeAgent Desk ve FreeAgent Xtreme disklerinin 2 TB kapasitesi Türkiye'de müşterilerinin hizmetine sunuluyor. Seagate FreeAgent ailesi; fotoğraf, video ve müzik gibi değerli dijital içerikleri depolamayı, paylaşmayı ve korumayı kolaylaştıran çarpıcı masaüstü seçenekler içeriyor.

Seagate'in en gözde ürünlerinden biri olan ve 2 TB kapasiteye ulaşan FreeAgent harici disklerine; 600 binin üzerinde dijital fotoğraf veya 30 bin saatin üzerinde dijital müzik veya 2 bin saatin üzerinde dijital video veya 1000 adet bilgisayar oyunu veya bunların bir kombinasyonu sığabiliyor.

Yüksek kapasitede, güvenilir, kullanımı kolay ve çekici tasarıma sahip çözümler sunarak daha fazla kişinin dijital medya arşivlerini yedekleme ve paylaşma keyfi yaşamalarını sağlayan Seagate, kapasitelerini artırdığı harici diskleri FreeAgent Desk'i 319 $ + KDV, FreeAgent Xtreme'i ise 349 $ + KDV fiyatlarıyla ve 5 yıl limitli garanti farkıyla tüketicilerin hizmetine sunuyor.

2 TB kapasiteye kadara depolama imkanı sunan FreeAgent Desk ile FreeAgent XTreme disklerinin düz ve modern tasarımları, çalışma alanını genişletmek için yatay ve dikey yerleştirme seçenekleri sunuyor. FreeAgent Desk diski; USB 2.0 arayüzüyle çalışan yüksek kapasiteli bir çözüm olma özelliği taşıyor. FreeAgent XTreme diski ise; eSATA, USB 2.0 ve FireWire 400 olmak üzere üç arayüzü destekleyen, koyu siyah renkte yüksek kapasiteli bir depolama çözümü olarak öne çıkıyor.

basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları