Dev tablet Galaxy View'dan yeni kareler sızdı

Samsung'un alışılmadık büyüklükteki tabletinden yeni görüntüler internete sızdı!

Galaxy View iyice göründü!

Samsung'un 18,4 inç'lik büyük tabletinden yeni görüntüler internette yayınlandı. ABD'de siyah ve beyaz renk seçenekleriyle piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy View, web'de gezintiye ve medya tüketimine odaklanıyor.

Tablet, sekiz çekirdekli Exynos 7580 işlemci, 2GB RAM, 32GB dahili depolama ve microSD kart slotuyla geliyor. Yalnızca 2,1MP'lik ön kamerası bulunan tablet, yüksek kaliteli stereo ön hoparlörlere sahip. 18,4 inç'lik devasa ekranın çözünürlüğü ise 1920 x 1080. ABD'de 599 dolardan satışa sunulacağı iddia edilen tabletin Avrupa'ya ne zaman geleceği veya gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir bilgi yok.

Dev tablet Galaxy View'dan yeni kareler sızdı

6.700mAh kapasiteli pile sahip Galaxy View, bu yüksek kapasiteli pili sayesinde 8,5 saat boyunca şarj olmadan video oynatabilecek. "PC'ye benzer deneyim" sunacağı söylenen tablet, bir mini TV gibi de kullanılabiliyor. Cihaz üzerinde fiziksel home düğmesinin bulunmaması, gezinti düğmelerinin ekranda gösterileceği anlamını taşıyor. Fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi tabletin arkasında onu taşımaya yönelik büyük bir sap ve cihazın ayakta durmasını sağlayacak bir ayaklık bulunuyor.

Dev tablet Galaxy View'dan yeni kareler sızdı

Dev tablet Galaxy View'dan yeni kareler sızdı
Okuyucu Yorumları