Dev teknoloji fuarı başlıyor!

Türkiye'nin dev teknoloji fuarı COMPEX kapılarını açıyor. İşte bizleri bekleyen müthiş sürprizler!

Dev teknoloji fuarı başlıyor!

Rönesans Fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen COMPEX Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici ve EV Elektroniği Fuarı kapılarını 34'ncü kez ziyaretçilerine açıyor. Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde, 19-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, üst düzey teknoloji markaları en yeni ürünlerini sergileyecekler.

CHIP, CHIP Online ve LEVEL'ın katılımıyla gerçekleşecek olan Compex'te Gamex oyun turnuvası da düzenlenecek. 200 metrekarenin üzerinde alanda fuar ziyaretçileriyle buluşacak olan yayınlar için özel abonelik fırsatları sizleri bekliyor olacak. Gamex Oyun Turnuvası'nda otomobil yarışı simülatörler, Xbox 360 ve PlayStation 3 oyun konsolları, 50'nin üzerinde bilgisayarda oyun heyecanı değerli ziyaretçilerimizi bekliyor olacak. Ücretsiz Compex davetiyenizi bütün gazete bayilerinden ve DNR'dan alabileceğiniz CHIP ve LEVEL dergileri içerisinde bulabilirsiniz. Compex fuar davetiyenizi online olarak www.compex.com.tr adresinden de alabilirsiniz.

Teknoloji tutkunları Compex 2009'da buluşuyor!

Teknoloji tutkunları Compex 2009'da buluşuyor!

Teknoloji tutkunları Compex 2009'da buluşuyor!
Bu yıl da büyük katılım bekleniyor

Türk Telekom, TT Net, Toshiba, Lenovo, General Mobile, Bimeks, Develope, THY/Anadolu Jet ve Asel Grup Crestron başta olmak üzere pek çok firma ve uluslararası kuruluşun katılacağı COMPEX 2009'da, teknoloji tutkunları en yeni ürünleri yakından tanıma fırsatını bulacak.

COMPEX 2009'da Bilgisayar Firmaları, Yazılım ve Donanım Üreticileri, Telekomünikasyon Firmaları, Akıllı Ev Elektroniği, LCD TV'ler, Uzaktan Kumandalı Güvenlik Sistemleri, İnternet Firmaları, Navigasyon Cihazları, Web Portalları, Dijital İletişim Servis Sağlayıcıları, Dijital Fotoğraf Makineleri ve Gereçleri Üreticileri, Çift Sim Kartlı Cep Telefon İthalatçıları, Akıllı Ofis ve Dijital Yaşam Teknolojileri, Dijital Teknolojiyi Kullanan Beyaz Eşya Üreticileri, Eğitim Firmaları ve Medya Kuruluşları, teknoloji tutkunlarına en son teknolojiyle geliştirilen ürünlerini tanıtacaklar.

Fuar alanında kurulacak oyun ve eğlence alanlarında ise en yeni dijital oyunları oynama fırsatını bulacak olan ziyaretçiler, düzenlenen yarışmalarla da farklı bir heyecan yaşayacaklar.

Bimeks 750 metrekare alanda hizmet verecek

Bimeks 750 metrekare alanda hizmet verecek
Teknoloji tutkunları Compex 2009'da buluşuyor!

Bu yıl 34'ncü kez kapılarını ziyaretçilerine açacak olan COMPEX'te düzenlenecek aktiviteler bu yıl daha da renkleniyor. Dijital oyunların yanı sıra, Türk Telekom şirketler grubu kuruluşu olan Sobee'nin büyük ilgi çekmesi beklenen "I can Football" adlı internet oyununu fuar alanı içine kurulacak devasa boyutlardaki sahada oynanacak. Türk futbol dünyasının yıldız isimlerinin de katılacağı bu oyunun dünya lansmanı ilk kez COMPEX 2009'da gerçekleştirecek. Fenercell ve Kartalcell'in de tanıtımının yapılacağı COMPEX, gelişen teknolojilerin en yeni gösterim alanı olacak.

COMPEX 2009'un Resmi Mağaza Sponsoru olan Teknoloji marketi Bimeks 750 metrekarelik alanda en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alıcılarına ulaştıracak. En son teknoloji ürünlerini pazara göre çok daha ekonomik bir biçimde sunacak olan Bimeks, yüzlerce çeşit ürünü bir arada sunmanın ayrıcalığını yaşatacak.

Ziyaretçilerin www.compex.com.tr web adresinden ücretsiz davetiye alabilecekleri fuarı yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Rönesans Fuarcılık Başkanı İsmet Göksel, COMPEX Fuarının bir gelenek haline geldiğini belirterek "Bu yıl 34'ncü düzenleyeceğimiz, bilişim dünyasının önde gelen firmalarının ve sektör temsilcilerinin, ürünlerini geniş kitlelere tanıtma imkanı bulacakları COMPEX Fuarı, teknolojilerin buluşma noktası olarak kabul edilmektedir. COMPEX, insanları en son teknolojiyle buluşturan, teknolojiyi kullanmaya yönlendiren bir organizasyondur" dedi.

Okuyucu Yorumları