Devrim Niteliğinde Cilt Analizi Programı

La Roche-Posay devrim niteliğindeki yeni cilt analizi programı Effaclar Spotscan'in tanıtımını gerçekleştirdi.

Effaclar Spotscan tanıtıldı!

Cilt bakım ürünleriyle hayatı değiştiren ve dermatologların en çok tavsiye ettiği* marka La Roche-Posay, dünyanın dört bir tarafındaki dermatologlarla birlikte oluşturduğu ilk** ve yeni cilt analiz programı ile dikkat çekiyor. Yağlı ve akneye eğilim gösteren ciltler için dermatologlar ile birlikte geliştirilen Effaclar Spotscan cilt analizi programı, gücünü yapay zekadan alıyor. La Roche-Posay'in Effaclar Spotscan cilt analiz programındaki algoritma; farklı cilt kusuru derecesine sahip erkek ve kadınların binlerce görüntüsünün dermatologlar tarafından analiz edilmesine dayanıyor.

Kullanıcıların yeni cilt analizi programını deneyimlemek için yapmaları gerekenler ise oldukça basit. Mobil cihazlarından tr.spotscan.com'a giren kullanıcılar önden, soldan, sağdan olma üzere üç selfie çekiyor. Effaclar Spotscan, cilt kusurlarını, siyah noktaları, leke görünümlerini belirliyor ve sayıyor. Cilt kusuru derecesini 0'dan 4'e kadar belirlemek için cildi analiz ediyor ve sonrasında kullanıcılara özel kişiselleştirilmiş cilt bakımı tavsiyesinde ve Effaclar ürün serisinden uygun ürün önerisinde bulunuyor.

Devrim Niteliğinde Cilt Analizi Programı

Yeni Effaclar Spotscan cilt analizi programı lansmanında konuşan L'Oreal Türkiye CMO'su Sinem Sandıkçı Gökçen, "Mobil cihazlarda kullanılabilen yeni cilt analizi programımız, güzellik ve bakım dünyasında bir devrim niteliği taşıyor. Cilt hakkındaki uzmanlığımızı konuşturduk ve yağlı ve akneye eğilim gösteren her cilde özel dermatolojik çözüm sunan Effaclar Spotscan'ı geliştirdik. Effaclar Spotscan ile cilt bakımı ve yapay zekayı bir araya getirdik. Dermatoloğa gitme oranının %6 olduğu ülkemizde dermatolog bilgisini erişilebilir kılmak bizim için çok kıymetli. Bu amaç doğrultusunda, Effaclar Spotscan ile özellikle akneye eğilim gösteren cilde sahip genç kitleyi dermatolog uzmanlığıyla tanıştırmayı ve onları doğru noktada dermatoloğa yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Şu ana kadar Effaclar Spotscan ile Türkiye'de çok başarılı olduk ve birçok olumlu dönüş aldık. Dünyada en çok oturum açılan ülkelerden biriyiz. Cilt analizi programımız 200 binden fazla kez tercih edildi. Bu da Effaclar Spotscan'in ne kadar sevildiğini gösteriyor" dedi.

Devrim Niteliğinde Cilt Analizi Programı

Effaclar Spotscan cilt analizi programı hakkında konuşan Profesör Dermatolog Emel Güngör, cilt bakım rutininin; temizleme, nemlendirme, güneşten koruma adımlarından oluştuğunu belirtti. Akneye eğilimli ciltlerin kullanması gereken içeriklerden ve yanlış ürün kullanımının cilde zarar verebileceğinden söz eden Güngör, akneye eğilimli cildin gençlerde, özellikle de ergenlik döneminde daha sık gözüktüğünün ve bu problemin kişilerin sosyal hayatını etkileyebileceğinin altını çizdi.

Effaclar Spotscan'ın yapay zeka tarafından desteklenen kişiselleştirilmiş bir cilt analizi olduğunu belirten teknoloji iletişimcisi Sertaç Doğanay, "Effaclar Spotscan gücünü teknolojiden alıyor. Bu cilt analizi programı, yapay zekanın hangi boyutlara ulaştığının da bir kanıtı aynı zamanda" dedi.

Spotscan rutinlerinde yer alan Effaclar ürünleriyle tanışmak isteyenler, Effaclar Tanışma Kiti ile bu tecrübeyi deneyimleyebiliyor. İçerisinde Effaclar Temizleme Jeli ve Effaclar Duo Bakım Kreminin deneme boyunun bulunduğu ikili kit, 44,90 TL fiyatıyla eczanelerde kullanıcılarla buluşuyor.

Okuyucu Yorumları