Digiturk'te bir üyelikle dört ekran dönemi!

Digiturk'lüler, artık cep, tablet ve TV'sinden bu içeriklere fark ödemeden erişebilecek!

Dijiturk'ten dev yenilik

Digiturk, başlattığı yepyeni televizyonculuk dönemi ile üyelerine artık dizi, film ve seyrettiği kanalları bilgisayardan, cep telefonundan, tabletten ve televizyondan ücret farkı ödemeksizin 'Dilediği Zaman Dilediği Yerde' izletecek.

Dijital yayıncılık platformu Digiturk, üyelerinin mobil cihazlar ve internet üzerinden üye oldukları yayınlara sınırsız ve kesintisiz erişimini sağlamak üzere geliştirdiği "Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde" hizmetini, 1 Mart 2013 Cuma günü, Kuruçeşme Suada'da düzenlenen basın toplantısı ile tanıttı.

Digiturk, hızla gelişen teknolojilerin ve mobilitenin, izleme alışkanlıklarının değiştirmesiyle ortaya çıkan 'yeni izleyici' profilinin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak üzere yepyeni bir televizyonculuk dönemi başlatıyor. "Dilediğin Zaman, Dilediğin Yerde" ile Digiturk müşterileri, akıllı telefon, bilgisayar ve tabletlerinden dizileri, filmleri ve tüm Digiturk içeriklerini abone oldukları paket fiyatı üzerinden hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilecekler. Bu sayede, Digiturk üyeleri izlemek istedikleri yayınlara diledikleri zaman, diledikleri yerden kolayca ulaşabilecekler.

"Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde" kampanyasının reklam yüzü ise sevilen sanatçı Nil Karaibrahimgil oldu.

Televizyonculukta yeni bir devrin kapıları açılıyor

Digiturk Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez, Digiturk'ün dijital yayıncılıkta Avrupa'nın birçok ülkesine göre teknolojik anlamda üstün olduğunu belirterek, gelirlerini 2012 yıl sonu itibarıyla yüzde 27'lik bir artışla 1,4 milyar TL'nin üzerine taşıdıklarını ifade etti. Paralı televizyon yayıncılığı sektöründeki gelir pazar payının yüzde 80 olduğunu vurgulayan Dönmez, 2012 yılında 700 bin yeni üye kazanarak pazarı büyüttüklerini belirtti. Digiturk üyelerinin gelişen teknolojinin sağladığı televizyon izleme ayrıcalığıyla buluşması için 'Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde' hizmetini sunmaya başladıklarını söyleyen Dönmez, "Digiturk, bugüne kadar Türkiye'de hep ilklere imza attı. Digiturk üyelerinin teknolojiyi çok iyi kullandıklarını yaptığımız araştırmalarda görüyoruz. Biz de bu çerçevede 70 milyon TL'lik bir teknolojik yatırımla, bir üyelikle dört ekran dönemini başlatıyoruz. Bu televizyonculukta yeni bir standart ve biz de yeni dönemin kapılarını Digiturk üyelerine açıyoruz" dedi.

Okuyucu Yorumları