DijiFest seminerleri yolunuzu aydınlatıyor

26-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 'DijiFest 2005'te 10’un üzerindeki seminer ile katılımcılar ses sistemlerinden dijital kameralara, ev sinema sistemlerine kadar çeşitli konularda ayrıntılı bilgiyi uzmanlarından alabilecekler.

DijiFest seminerleri yolunuzu aydınlatıyor

26-29 Mayıs 2005 tarihlerinde İstanbul Beşiktaş'ta Dolmabahçe Kültür Merkezi'nde yapılacak Dijital Görüntü ve Ses Teknolojileri Fuar ve Festivali 'DijiFest 2005', bu yıl da katılımcılarına dijital eğlence araçlarıyla ilgili kapsamlı bir bilgi kaynağı olacak. DijiFest 2005’te yalnızca ürünler sergilenmeyecek; buna paralel olarak fuar ziyaretçilerinin içine dahil olduğu çeşitli uygulama ortamları da yaratılacak. Ayrıca katılımcılar, etkinlik kapsamındaki 10’un üzerinde seminer ile en yetkin isimlerden teknolojiler ve kullanımlarına ilişkin bilgiler alabilecekler.

DijiFest 2005’te bu yıl ses sistemlerinden dijital kameralara, ev sinemasına kadar çok çeşitli konuda seminerler verilecek. DijiFest 2005'i düzenleyen Etna Fuarcılık'ın Genel Müdürü Serap Apak, DijiFest’i sadece eğlenceli bir teknoloji festivali olarak düşünmediklerini vurgulayarak, “Bu nedenle festivalde ürün sergilerinin yanı sıra katılımcıların da içine dahil olacağı etkileşimli ortamlar oluşturuyoruz. Ayrıca seminerlerle dijital eğlence teknolojilerinin daha etkin kullanımı konusunda katılımcıları bilgilendirmeyi hedefliyoruz. Seminerlerimiz hem teknolojilerde gelinen en son nokta konusunda bilgi verecek hem de bu teknolojilerin daha iyi kullanılması için yol gösterici olacak” diyor.

DijiFest 2005’te verilecek seminerlerin bazılarının başlıkları ise şöyle: Dijital Eğlence Merkezleri: Oyun Konsolları, MP3’ler, Kameralar, Cep Telefonları, DVD...; Hi-Fi Müzik Sistemi Satın Alma Önerileri; Dijital Back Kullanımı; SLR ve D-SLR Arasındaki Farklar; Dijital İmaj Düzeltme Teknikleri ve Photoshop CE2; Ev Sinema Sistemlerinde Son Teknolojiler; Ev Sinemasında Doğru Kullanım ve Hoparlör Yerleşimi; Artısı Eksisi: Plazma TV, LCD TV ve Projektörler; Dijital Fotoğraf Makinesi Satın Alma Önerileri; Stüdyo Fotoğrafçılığı.

Okuyucu Yorumları