Dijital Fotoğrafçılığa Yeni Başlayanlar İçin

Kodak’ın yeni EasyShare C300 dijital fotoğraf makinesi, dijital fotoğrafçılığa yeni başlayanlar için fotoğraf çekme, paylaşma ve basma işlevlerini bir arada sunuyor.

Dijital Fotoğrafçılığa Yeni Başlayanlar İçin

Dijital fotoğrafçılığa yeni başlayanlar için geliştirilen Kodak EasyShare C300, eğlenceli ve güvenilir bir şipşak dijital fotoğraf makinesi. Yüksek kaliteli fotoğrafların paylaşılmasını ve basılmasını kolaylaştırıyor. 3 megapiksel çözünürlük, 3X dijital zoom ve sabit odaklı lens içeren C300, tek tuşla fotoğraf paylaşma, yüksek görüntü kalitesi ve kolay kullanım avantajları sunuyor. C300 kullanıcıları, basmak ya da e-postayla göndermek üzere fotoğraf seçebiliyorlar. C300’de, 32 adede kadar e-posta adresi saklanabiliyor. Fotoğrafları ilgili e-posta adreslerine göndermek içinse makinenin üzerindeki kırmızı “Share” tuşuna basmak yeterli oluyor.

C300, canlı renklere sahip 28x36 cm’lik baskılar alınmasını sağlıyor. Kullanıcılar, çeşitli ek özellikler sayesinde, fotoğraf ve video çekimlerini zorlanmadan yapabiliyor; fotoğrafları önden izleyebiliyor ve daha sonra gözden geçirebiliyor; ayrıca fotoğraflarını, e-postayla göndermenin yanı sıra evde, online ortamda ya da bir perakende satış noktasında basarak diğer kişilerle paylaşabiliyorlar. C300 kullanıcıları ayrıca, Kodak EasyShare Printer Dock 6000 ile, 90 saniyede, suya dayanıklı 10x15 cm’lik baskılar alabiliyorlar.

C300, Windows ve Macintosh sistemleri için, Kodak EasyShare yazılımı içeriyor. Bu da dijital fotoğrafların aktarımını, düzenlenmesini, düzeltilmesini, paylaşılmasını ve basılmasını son derece kolaylaştırıyor. Yazılımın “Daha İyi Fotoğraf İçin Tek Dokunuş” özelliği, Windows işletim sistemini kullananlara, evlerindeki mürekkep püskürtmeli yazıcılardan canlı ve parlak renklere sahip çıktılar alma imkanı veriyor; evlerde baskı alınırken sık yaşanan hata ve kayıpları önlüyor.

Okuyucu Yorumları