Dijital gürültü engelleyici kulaklık

Dünyanın ilk dijital gürültü engelleyici kulaklığı MDR NC500D, dış ortam gürültüsünü azaltıyor.

Gürültüsüz kulaklık

Sony'nin üstün ses teknolojileri ile geliştirdiği dünyanın ilk dijital gürültü engelleyici kulaklığı MDR NC500D, dış ortam gürültüsünü yüzde 99.9'a (Sony ölçüm standartları temel alınmış) varan inanılmaz bir oranda azaltarak kullanıcılara hi-fi sesle eşsiz bir müzik deneyimi yaşatıyor.

Yapay zekaya sahip dijital teknoloji ile geleneksel gürültü engelleyen kulaklıklara göre sıra dışı bir performans sergileyen MDR-NC500D, optimum ses kalitesi ile devrim yaratıyor.

MDR-NC500D'nin içindeki güçlü işlemci, engelleme profilini ortam karakteristiklerine göre otomatik olarak ayarlıyor. Normal kullanımda "yapay zeka" (AI Mode) düğmesine basıldığında kulaklıklar üç engelleme modundan birini ortama uygun olarak otomatik seçiyor. Kullanıcı ister uçakta ister otobüste veya ofiste olsun, otomatik olarak ayarlanan engelleme profili sayesinde sadece müziği ile baş başa kalıyor.

Mod düğmesi basılı tutulduğunda engelleme profili manuel olarak ayarlanabiliyor ve bir monitör düğmesi kabin duyurusu gibi harici seslerin geçici olarak dinlenmesini sağlıyor.

Yeni MDR-NC500D, gürültü engellemedeki üstün başarısını mükemmel ses üretimi ile bir araya getiriyor. Büyük boyutlu 40mm'lik sürücü ünitesi; genişletilmiş frekans tepkisi, yüksek sinyal-gürültü oranı ve mükemmel dinamik aralık sunuyor.

MDR NC500D'nin lityum iyon pili 15 saatlik şarj ömrü sayesinde mükemmel performansla uzun yolculuklar sırasında da müziğin keyfini çıkartmaya olanak tanıyor. Ayrıca şarj imkânı bulunmayan seyahatlerde AA boyutlu piller de kullanabiliyor. MDR NC500D, sağlam tasarımı ile dikkat çeken koruyucu seyahat çantası ile rahatlıkla her yere taşınabiliyor.

Bilgi için:
Sony Eurasia
Tel: 0216 531 99 54

Okuyucu Yorumları