Dijitalde Tarz ve Tasarım: Kodak LS755

Yeni Kodak EasyShare LS755 dijital fotoğraf makinesi, tasarımda incelik arayanlar için uygun bir çözüm. Yeni ürün, özel bir dock ünitesi ile birlikte sunuluyor.

Dijitalde Tarz ve Tasarım: Kodak LS755

Kodak, dijital fotoğraf makinesinde ince tasarıma önem verenler için yeni bir ürün piyasaya sundu. Yeni Kodak EasyShare LS755 dijital fotoğraf makinesi, 95x61,5x25 mm’lik (enxboyxderinlik) ölçüleriyle, ince tasarımlı makine arayanlara uygun bir çözüm sunuyor.

LS755’in paketinden, özel bir dock ünitesi de çıkıyor. Bu üniteyle, makinenin pili şarj edilebiliyor; USB bağlantısı kurulup dijital fotoğraflar bilgisayara aktarılabiliyor; çekilen fotoğraflar makinede rahatlıkla izlenebiliyor.

5 MP çözünürlüklü LS755, Schneider-Kreuznach lense, 3X optik ve 5X geliştirilmiş dijital zoom’a, yüksek çözünürlükte 6,35 cm’lik LCD ekrana, 17 farklı görünüm moduna ve 16 MB dahili hafızaya sahip. Ayrıca, xD kart uyumlu olan LS755’in, pozlama kontrolü, makine üzerinde sık kullanılan fotoğrafların paylaşımı, sesli video çekimi, şarj edilebilir Li-Ion pil (KLIC 7000) ve şarj cihazı, 5 yönlü kontrol düğmesi, flaş ve netleme ayarları, fotoğrafları görüntüleme ve zengin mönü seçenekleri gibi pek çok özelliği bulunuyor.

Okuyucu Yorumları