Discord'a video görüşme desteği geldi!

Popüler sesli sohbet uygulaması Discord'a videolu görüşme ve ekran paylaşımı özellikleri geldi!

Discord'a önemli güncelleme!

Oyuncular arasında en popüler konuşma uygulamalarından biri olan Discord, özellikle grup konuşmaları ile hem profesyonel hem de amatör e-spor takımlarını kendine çekmeyi başarmış durumda.

Şimdi ise Discord, bugün sunduğu bir güncelleme ile Skype ve Twitch'in alanına da el uzattı. Firmanın duyurusunda ve güncelleme notlarında belirtilene göre artık istemci üzerinde ekran paylaşımı ve video görüşme seçenekleri de var. Bu özellikler, uygulamanın kullanıcıları tarafından en fazla istenen özelliklerin arasında bulunmaktaydı. Firmanın da şakacı bir şekilde belirttiği üzere artık "kendi yüz veya ekran piksellerinizi bir başka kişinin göz pikselleri ile paylaşabilirsiniz."

Video konuşma özelliği aynı anda bir grup konuşmasında bulunan on kişiye kadar destek sunmakta ve aynı zamanda "görüntü içi görüntü" özelliğine de sahip. Yani diğer kanalları gezmeye devam ederken arkadaşlarınız ile video görüşmenizi devam ettirebilmektesiniz.

Platforma gelen bu iki büyük özelliğin yanı sıra bu güncelleme ile beraber pek çok hata çözümü de sunulmuş. Bu son güncellemeyi edinmek için yapmanız gereken tek şey ise Discord uygulamasını yeniden başlatmak ve otomatik bir şekilde güncellenmesini beklemek.

Okuyucu Yorumları