Disney+ için artık daha kesin bir tarih var

Disney'in merak edilen hizmeti Disney+ için artık yaklaşık bir tarih var!

Disney+ için tarih ortaya çıkıyor!

Disney'in geçtiğimiz yıllar boyunca Marvel, LucasFilm ve daha kısa bir zaman önce Fox'u satın alarak yeni eğlence kaynaklarını kontrolüne alarak hazırlıklarına başlamıştı. Görünene göre, firmanın Disney+ hizmetinde artık işler yoluna girmeye başlıyor. Firma hizmeti duyurmasının yanı sıra, 2019 yılında bir güncelleme için yeni bir yol sunacağını da söyledi.

Disney, bu hareket ile beraber, muhtemelen kendi platformuna özel gösterimleri güçlendirmek için bazı içerik sağlayıcıları ile bağlantılarını kopardı. Hizmet, önümüzdeki yıl büyük bir önceliğe sahip olacak olsa da, Netflix, Amazon Prime ve diğer pek çok diğer firma ile büyük bir rekabete gireceği kesin. Netflix gibi yayımlama hizmetleri de geçtiğimiz yıllar içerisinde boş durmadılar ve kendi hizmetlerine özel gösterimler üzerinde bol miktarda bütçe ayırdılar.

Ancak Disney+, tatil dönemine yetişmeyecek ve ABD'de ancak 2019'un sonlarında resmi olarak yayımlanacak. Hizmet içerisinde yer alacak Disney'in kasasından pek çok sevilen klasiğin yanı sıra Lucasfilm'in ikinci Star Wars filmi ve Rogue One: A Star Wars Story öncesinde gerçekleşen olayları anlatan bir hikaye gibi yeni ürünler de bulunacak. Ayrıca Tom Hiddleston'un Loki rolüne geri döndüğü bir Marvel Universe serisi de bulunacak.

İlgilenen kişiler hizmetin internet sitesine üye olarak Disney+ hakkında gelecek bildirimleri almayı tercih edebilirler.

Okuyucu Yorumları