Disney Magic Kingdoms'ın Başarısı Devam Ediyor

Disney Magic Kingdoms'ın başarısı Japonya'da devam ediyor!

Disney Magic Kingdoms, Japonya'da lider

Dijital ve online oyun dünyasının iki öncü yayıncısı Gameloft ve GungHo Online Entertainment, Japonya'da yayınlandığı ilk 20 günde 1 milyondan fazla kez indirilen Disney Magic Kingdoms'ın başarısını duyurdu. Oyuncuların övgüsünü kazanan oyun, birkaç gün boyunca Google Play ve App Store'da Japonya'nın En Popüler Ücretsiz Uygulamalar listesinde # 1. sırada yer aldı.

Gameloft'un Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Baudouin Corman, "Disney Magic Kingdoms tüm dünyada çok iyi bir performans gösterdi ve başarılarının Japonya'da devam ettiğini görmekten memnuniyet duyuyoruz" diye belirtti. "GungHo ile yaptığımız işbirliği, Japon pazarına entegre olmamızı ve pazarın taleplerini karşılamamızı sağladı. GungHo ile stratejik ortaklığımızdaki bu ilk adım, Japonya'daki Gameloft'un geleceği için çok umut verici."

Gungho Partner Yayıncılığı Departmanı Genel Müdürü ve Kurumsal Sorumlusu Akihiko Ichikawa ise, "Disney Magic Kingdoms, birlikte ilk projemiz ve başarısı, Japon video oyun piyasasındaki uzmanlığımız ve Gameloft'un oyun geliştirme yeteneği arasında oluşan olumlu sinerjiyi teyit ediyor" diye ekledi.

Gameloft, Disney Magic Kingdoms evrenini gelecekteki güncellemelerle düzenli olarak genişletecek.

Okuyucu Yorumları