DLive yayıncısına ve izleyicisine kazandırıyor

Yayıncılara kesintisiz kazanç imkanı veren internet canlı yayın platformu DLive, yeni uygulaması "ganimet kutusu" ile izleyicilere de fırsat sunuyor.

DLive herkese kazandırıyor

İnternet üzerinden canlı yayın ve video platformu olarak faaliyet gösteren Kaliforniya merkezli DLive, yeni uygulaması "Ganimet Kutusu" ile artık izleyicilerine de kazanma imkanı sunuyor.

DLive'da artık izleyiciler de canlı yayını izlerken sürekli olarak ganimet kutusundan Lino puan kazanıyor ve isterlerse bu puanları yayıncıları desteklemek için kullanabiliyor. Ganimet kutusunun daha hızlı dolması için ise sitedeki chat/sohbet kısmına yazmak ve yayında daha uzun süre vakit geçirilmesi gerekiyor. Bu sayede izleyiciler yayın sırasında daha aktif rol alıyor ve kazandıkları Lino puanları bağışlayarak yayıncılara daha fazla destek olabiliyorlar.

Platformda kazanç nasıl sağlanıyor?

İzleyenler beğendikleri yayınlara bağış yaparak yayıncıların puan kazanmalarını sağlarken; Lino Network de yayıncıları içerik bonus puanları ile ödüllendiriyor. İçerik oluşturucular bu şekilde topladıkları Lino puanları paraya çevirebiliyor.

Yayıncılar tarafından büyük beğeni toplayan özellik ise; diğer platformlarda ödül ve bağışlar para birimi olarak gösterilirken DLive'da Lino puanlar sembollerle yayıncılara gönderiliyor. İsteyen katılımcı, yayıncılara; "limon, dondurma, elmas ve ninjaghini" olarak bağış yapabiliyor. Bu da yayıncı ve izleyici arasındaki etkileşimi artırıyor.

Okuyucu Yorumları