Doğa Koleji ve O. Bayülgen'den ilginç proje!

Doğa Koleji ve Okan Bayülgen, benzerine rastlanmamış bir projeye beraber imza atıyor! İşte o proje.

İlginç bir proje!

Doğa Koleji ve Okan Bayülgen benzeri görülmemiş bir projeye birlikte imza atıyor. İlginç bir hikaye ile başlayan süreç şu şekilde gelişiyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema-Televizyon Bölümü son sınıf öğrencisi Kübra Doğan, Türkiye'deki şirketlerin yapılarını ve gelişim süreçlerini incelemektedir. Araştırmaları sırasında Doğa Koleji'nin yapılanması ve hızlı gelişimi oldukça ilgisini çeker. Kübra Doğan, Doğa Koleji'ni en ince detayına kadar araştırır, inceler.

Yoğun bir çalışma temposu içeren bu süreç, Kübra açısından oldukça keyifli geçmektedir. Öğrencinin araştırmaları ve elde ettiği bilgiler bir anda kafasında farklı bir düşünceye dönüşür. Bu projenin bir belgesel niteliğinde hayata geçebileceğini, satışının gerçekleştirilip gelirinin de ''belirlenecek bir'' STK'ya bağışlanabileceğini hayal eder. Ve bu projeyi ne şekilde ve kiminle hayata geçireceğini düşünmeye başlar. Kübra, Makina ekibinde staj yapmaktadır ve staj günlerinden birinde, projeyi Okan Bayülgen'le hayata geçirmek aklına gelir. Hemen Bayülgen'e projesini anlatır ve "Okan Bey, gelin, bu projenin yönetmeni siz olun, araştırmacı ve senaristi ise ben olayım" der. Bayülgen, bu gencin araştırmasını ve isteğini beğenir, kabul eder.

Ardından irtibatın sağlanması için ekip arkadaşlarına gerekli talimatları verir. Okulun reklam ajansı Gode İstanbul ile irtibata geçen Makina yapım ekibi, ajansın yetkilileri ile hızlıca bir araya gelerek projenin içeriğini konuşur ve proje, okul yönetimine iletilir. Yönetimin de beğendiği ve onay verdiği projenin detayları görüşülmek üzere CEO Uğur Gazanker, Okan Bayülgen, Gode İstanbul ajans başkanı Kaan Uskanlı, Doğa Koleji Kurumsal iİlişkiler Direktörü Esra Çabukcan Kaygısız ve öğrenci Kübra Doğan'ın olduğu bir toplantı yapılarak anlaşma sağlanır, projenin hayata geçeceği tarih olarak da Haziran 2011 belirlenir. Projenin detayları şimdilik sır gibi saklanıyor. Bekleyip hem projenin içeriğini hem de Okan Bayülgen'in yönettiği bu belgeseli hep birlikte görelim.

Okuyucu Yorumları