Doğan Telekom'un Genişbanttaki İddiası

Doğan Telekom, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda telekom ve adsl hizmetlerini tanıtacak.

Doğan Telekom

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Doğan Telekom'un Genişbanttaki İddiasıÖzellikle genişbant ürün ve çözümleriyle iddialı olan Doğan Telekom, fuar süresince bu alandaki vizyonunu ve ürünlerini ziyaretçilerle paylaşacak. Ayrıca smile adsl de özel kampanyaları ile fuardaki yerini alacak.

Uzak mesafe telefon hizmetleri ve İnternet servis sağlayıcılığının güçlü ismi Doğan Telekom, 2-7 Ekim tarihlerinde TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na katılıyor.

Doğan Telekom, 9 numaralı salondaki standlarıyla ziyaretçilere hem telekom hizmetlerini hem de smile adsl İnternet erişimi hizmetini tanıtacak. smile adsl de, önemli avantajlar sağlayacak özel kampanyalarla fuardaki yerini alacak.

Telekom dünyasındaki gelişmeler ve CeBIT Fuarı hakkında bir açıklama yapan Doğan Telekom Genel Müdürü Fazıl Esen şunları ifade ediyor: "CeBIT Bilişim Eurasia, Türkiye'deki BT-telekom sektörü, firmalar ve son kullanıcılar açısından son derece önemli bir fuar. Özellikle de telekomda serbestleşme, 3G lisansları gibi konuların sıkça tartışıldığı bu dönemde, CeBIT'in yeni ürün ve çözümleri tanıtmak açısından çok değerli bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Biz de bu fırsatı değerlendireceğiz."

Türkiye'deki telekom ve İnternet sektörü hakkındaki görüşlerini de açıklayan Esen, şunları söyledi: "Tüm dünya, genişbant erişimi benimsiyor. Böylece hem ses hem de telefon hizmetleri tek kanaldan verilebiliyor. Doğan Telekom olarak bizim vizyonumuz da bu. Triple Play dediğimiz, ses, görüntü ve data hizmetlerinin tamamını tek elden verebilmeyi hedefliyoruz."


Doğan Telekom Doğan Telekom, 1 Ocak 2004 tarihinden itibaren ses taşıma ve telefon hizmetlerinin serbestleştirilmesiyle Uzak Mesafe Telefon Hizmetleri sunmaya başlamıştır. A tipi lisansı ve güçlü altyapısıyla, şehiriçi telefon görüşmeleri de dahil olmak üzere, mevcut telefon hizmetlerine kaliteli bir alternatif olmayı hedefleyen Doğan Telekom, bireysel ADSL hizmetlerinde de smile adsl markasıyla hizmet vermektedir. Doğan Telekom'un amaçları, bireylerin ve kurumların yaşamını kolaylaştırmak, yaygın dağıtım ağı ile uygun fiyatlı ve kaliteli konuşma olanağı yaratarak sektörün lider kuruluşu olmaktır.

Okuyucu Yorumları