Doğan TV çevrimiçi oyunda büyüyor!

Doğan TV, bünyesine dahil ettiği bu önemli çevrimiçi oyun sitesiyle birlikte iyice güçlendi!

Doğan TV'den önemli adım!

Geçtiğimiz aylarda Kanal D'nin Alman ProSiebenSat.1 Games ile büyük bir işbirliğine gitmesinin ardından, Doğan TV bünyesine şimdi de Oyuncu.com dâhil oldu. Günde 50 bin tekil kişinin ziyaret ettiği dinamik bir oyun portalı olan Oyuncu.com, Doğan TV'nin online oyun hedefleri kapsamında grup bünyesine katıldı.

Oyuncu.com'da sekiz masa oyunu bulunurken, kısa bir süre önce ilk mobil uygulaması OyuncuOkey yayına alındı. Bu uygulamanın iPad versiyonu ise kullanıcı için keyifli bir deneyim sunmakta... Oyuncu.com'un son oyunu OyuncuOkey Web, Facebook ve IOS üzerinden oynanabiliyor. Ayrıca, farklı hedef kitlelerine uygun olarak çeşitli mikro siteleri içinde barından Oyuncu.com'da; çocuk sitesi oyungutan.com, mmo portalı oyuncummo ve Bilgi Yarışması bulunmakta... Özellikle Bigpoint, Travian, Goodgames, Innogames ile yaptığı anlaşmalarla adından söz ettiren Oyuncu.com, Türkiye'nin en büyük MMO portalı olma yolunda ilerliyor. Yakın zamanda OyuncuPoker'in Facebook versiyonu, Okey 101 ve ProSiebenSat oyunları da bu platformda olacak.

Ayrıca, Kanal D'nin sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'in ilk mobil oyunu Bar Masası'da Apple Appstore'dan iPhone ve iPad kullanıcılarının beğenisine sunuldu. TV yarışmasındaki Bar Masası oyununun mobil uygulaması oyuncu.com'dan ve oyun.kanald.com.tr'den oynanabilir. Uygulamanın içindeki ipucuna göre yakında Acı Biber Yeme, Topuklu Ayakkabı ve Tabak Taşıma oyunları da uygulamanın içinde yerini alacak.

Okuyucu Yorumları