Dokunmatik ekranla oyun oynamaya son!

Dokunmatik ekranlarda oyun oynamak size göre değil mi? Öyleyse bu minik cihaz tam size göre...

Ondan daha küçüğü yok!

Dokunmatik ekranlı akıllı telefon ve tabletler, birçok alışkanlığımızı değiştirdi. Bilinen tüm telefon kullanımının değiştiği günümüzde, pek tabi oyunlar da bir anlamda evrim geçirdi. Özellikle taşınabilir dokunmatik cihazlar üzerinde oynanabilen farklı oyun modelleri, artık zirve noktasına gelmiş durumdalar.

Fakat Game Boy ve Game Gear gibi el konsolları ile büyümüş nesiller için, fiziksel tuşların yerini hiçbir şey alamaz. Dokunmatik tuşlarla bezenmiş günümüz oyun dünyasında böyle bir açık olduğunu fark eden bir firmaysa, karşımıza Bluetooth destekli, iMpulse isimli bu ufak oyun kolunu çıkarttı. Boyutları ziyadesiyle ufak olan kontrol cihazı, beş adet ön ve iki adet de arka tarafında olmak üzere, toplamda yedi fiziksel tuşa sahip. Oyunların başında uzun zaman geçirenleri de düşünen iMpulse, tam tamına dokuz saatlik pil ömrü ile kesintisiz eğlence sağlamayı garanti ediyor.

Boyutları sayesinde bir anlamda anahtarlık gibi de kullanılabilen ürün, 40 dolarlık satış etiketine sahip. Tek sorunuysa, bazı parmaklar için çok küçük olması...

Okuyucu Yorumları