Dokunmatik ekranlı uzaktan kumanda

Uzaktan kumanda alışkanlıklarınızı kökten değiştirecek farklı bir cihaz: İşte Prestigo SRT9340...

Dokunarak uzaktan yönetin!

Philips, Prestigo SRT9340 isminde evrensel bir uzaktan kumanda tanıttı: Bu kumanda 20 cihazı kontrol edebiliyor ve az sayıdaki tuşları sayesinde kafa karıştırmıyor.

Kumandanın üzerinde yaklaşık 20 tuş var, diğer tüm işler renkli 2,8 inçlik dokunmatik ekran ile yapılıyor. Ekranda çıkan komutlara ve düğmelere dokunarak istediğiniz eylemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Cihazların yanında "Makros" ismindeki eylemler programlanabiliyor, yani bir tuş tıklaması ile birden çok komut aynı anda verilebiliyor. Örneğin televizyonu ve Blu-ray çaları tek bir tıklama ile başlatıp tüm cihazları direkt doğru kanala ayarlamak gibi.

Ek olarak en çok sevdiğiniz TV kanallarından oluşan bir liste hazırlayabiliyorsunuz. Püf nokta: Kumandada yaklaşık 500 TV kanalının logoları kayıtlı ve böylece kanalı sadece ismiyle değil logosuyla da tanıyabiliyorsunuz. 10.000 adet ek logo güncelleme yoluyla internetten indirilebiliyor. Kod veri tabanı güncellemesi ve pilleri şarj etme süreci kumandadaki USB girişi üzerinden gerçekleşiyor.

Philips Prestigo SRT9340 evrensel uzaktan kumanda Mart ayından itibaren yaklaşık 250 dolara (yurtdışı fiyatı) satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları