Dolby, Dolby Dimension Kulaklığını Tanıttı

Dolby, "kusursuz bir ev eğlencesi için" tasarlanmış ilk kablosuz kulaklığı tanıttı.

Dolby Dimension tanıtıldı

Ses konusunda uzman Dolby, kendi deyimiyle, "kusursuz bir ev eğlencesi için" tasarladığı ilk kablosuz kulaklığı tanıttı. Dolby Dimension olarak isimlendirilen yeni kulaklık, cinematik ses sağlaması ve "ayarlanabilir" aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olmasıyla oldukça ilgi çekici görünüyor.

Televizyon ve evde sinema izleme deneyimi geliştirme açısından son derece önemli cihazlar olan ses sistemleri, elbette kişisel kullanım noktasında tercihe göre yerini kulaklığa da bırakabiliyor. Bu noktada iyi bir ses performansı sağlayan ve hareket özgürlüğü sunan konforlu kulaklık bulmak da pek kolay değil. Dolby, bunu değiştirmenin peşinde.

Dolby, Dolby Dimension Kulaklığını Tanıttı

Dolby'nin yeni tanıttığı Dolby Dimension kulaklıklar Bluetooth bağlantıyı destekliyor ve aktif gürültü engelleme özelliği içeriyor. Üstelik gürültü engellemenin miktarını belirlemeyi da size bırakıyor. Kulaklığın mobil uygulaması üzerinden kulaklığın gürültü engelleme seviyesini kademe kademe ayarlayabiliyorsunuz.

Tek şarj ile 10 saate kadar pil ömrü sunabilen kulaklık, hızlı şarj özelliğini de destekliyor. Böylece 15 ila 20 dakikalık şarj ile kulaklıktan 2 saate kadar yararlanabiliyorsunuz. 40 mm'lik sürücüleriyle 330 gram ağırlığında olan Dolby Dimension, aptX desteği de gösteriyor. Dolby Dimension'ın fiyatı ise 599 Dolar olarak belirlenmiş.

Okuyucu Yorumları