Domino's hacker'ları, dediklerini yapmadılar!

Dev şirketi hack'leyip fidye isteyen hacker'ların tehdidi, görünüşe göre pek de işe yaramadı!

Hacker tehdidi boş mu çıktı?

Pazartesi günü Domino's Pizza'nın Fransa ve Belçika web sitelerini hack'leyerek 600 bin kullanıcının detaylarını ele geçirdiğini iddia eden hacker'lar, tehditlerini yerine getirmediler ve verileri yayınlamadılar.

Domino's Pizza, hacker'ların saldırılarına kurban olduğunu kabul etmiş, 600 binin üzerinde kullanıcının verilerinin ele geçmiş olabileceğini kabullenmişti. Saldırıyı üstlenen Twitter hesabı @RexMundi_Annon, müşteri isimlerini, telefon numaralarını, e-posta adreslerini, sokak adreslerini ve parolaları ele geçirdiğini söylemişti. Hacker'lar, daha sonra Domino's Pizza'nın kendilerine Pazartesi akşamına kadar 30 bin euro ödememeleri halinde tüm bilgileri yayınlayacaklarını söylemişlerdi.

Ancak saldırganların verdiği saat geldiğinde herhangi bir bilgi yayınlanmadı, herhangi bir sızıntı da yaşanmadı. Domino's Pizza'nın hacker'ların fidye isteğini karşılayıp karşılamadığı ise bilinmiyor.

Saldırıda kullanıcıların kredi kartı detaylarının ele geçmemiş olması, Domino's müşterilerinin içine su serpecek detaylardan.

Okuyucu Yorumları