Domino's, Nakitsiz Sisteme Geçiyor!

Pizza zinciri Domino's, yeni bir konsepti test ediyor. Bu Domino's'larda artık nakit geçmeyecek!

Domino's'tan para almayacak!

Pizza zinciri Domino's, Avustralya'daki beş mağazasında "dokun-al-git" mantığıyla çalışan nakitsiz düzeni denemeye hazırlanıyor.

Şirketin Avustralya ve Yeni Zellanda CEO'su Nick Knight, test mağazalarında nakit ödemelerin geçerli olmayacağını, bunun yerine hem fiziksel hem de online satışta bu mağazaların sadece kredi kartı, banka kartı, eftpos ve mobil ödeme seçeneklerini kabul edeceğini belirtti. Knight sözlerinin devamında "Dokun-al-git tarzı ödeme sistemlerinin ve mobil ödeme teknolojilerinin yaygınlaşmasıyla insanların nakit kullanımı azalıyor. Bunu biz de yakından hissediyoruz. Satışların sadece dijital bir şekilde gerçekleştiği bir geleceğe doğru ilerliyoruz. Bu yüzden bizim de dijital dünyada çevik kalmamız ve tüketici taleplerini karşılamaya devam etmemiz son derece önemli." ifadelerini kullandı.

Güvenlik konusuna da değinen Domino's CEO'su, yeni konseptin nakiti görünür kılmaması ve fiziksel bir yerde bir araya getirmemesi nedeniyle çalışan ve mağaza güvenliğine önemli katkı sunacağını belirtti.

Okuyucu Yorumları