Donan ve pişen Surface, bu testi kaldıramadı!

Buzdolabında donan, fırında pişen Surface, hepsine dayandı! Ama bu acımasız teste o bile dayanamadı!

Pes ettiren acımasız test!

Surface'in dayanıklı bir tablet olduğunu onu bir kaykay haline getiren Steven Sinofsky bizlere göstermişti. Şimdi ise CNet, tablet üzerinde bir dizi "dayanıklılık" testleri gerçekleştirdi.

İlk olarak Surface'i iki buçuk saat boyunca bir derin dondurucuda bırakan Cnet, tablete birşey olmadığını görünce üzerine bir yumurta kırarak 250 derece ısıttığı bir fırının içerisine yerleştiriyor. 1 saat boyunca fırında kalan Surface, çalışır halde olsa da ekranda bazı bozulmalar göze çarpıyor.

Tüm bu işkencelerin altından kalkan Surface, üzerinde bir bardak şarap döküldüğünde tepki vermez bir hale geliyor. Cnet, ekranı kurulamasına rağmen cihaz tamamen donakalıyor. Surface'i Touch Cover klavyeyle kontrol etmek de mümkün olmuyor.

Cihazı kullanılmaz hale getiren Cnet, daha önce Sinofsky'nin yaptığı kaykay testini kendisi yapmaya çalışıyor. Ancak Cnet'in testinde işler pek yolunda gitmiyor ve tabletin kasası çatlıyor. Son olarak tableti 180cm'den yere bırakan site, nihayet onun ekranını da parçalamayı başarıyor.

Okuyucu Yorumları