DorukNet iş dünyasını buluta taşıyor!

Hyper-V platformu üzerinde bulut bilişim hizmeti veren DorukNet, iş dünyasını buluta taşıyor

İş dünyasını buluta taşıyor!

DorukNet, yaklaşık sekiz ay süren çalışma ve toplam 1,5 milyon dolarlık yatırımla DorukCloud hizmetini faaliyete geçirdi. DorukCloud ve bulut bilişim ile ilgili merak edilen tüm konuların irdelendiği özel bilgilendirme toplantıları ile bu hizmetin avantajlarını kurumlara aktaran DorukNet, bu çerçevede şirketlere cazip fiyatlar sunuyor.

DorukCloud hizmetinin ayrıcalıklarından faydalanmak isteyen şirketler için özel bir kampanya düzenleyen DorukNet tüm cloud sunucularda bir yıl boyunca yüzde 20 indirim imkanı sunuyor. Şirketler, kampanya sayesinde 132 TL'den başlayan fiyatlarla DorukCloud hizmetinden yararlanma şansına sahip olabiliyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere www.dorukcloud.com adresinden ve 0212 326 93 85 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

DorukNet'in 18 yıl boyunca veri merkezi hizmetlerine odaklanması, yatırımları ve bu alandaki deneyimi ile Microsoft'un yetkinliği ve teknik desteği ile birleşmesi bu alanda hizmet alacak kurumlar için önemli bir avantaj içeriyor. DorukNet'in yıllardır kurumsal yapılara özel olarak sunduğu hizmet ve teknik destek altyapısı bulut bilişim yatırımı yapacak şirketler için önemli bir güvence oluşturuyor.

DorukCloud hizmeti alan kurumlar donanım, yazılım ve altyapı ihtiyaçlarından doğacak maliyetlere katlanmadan, istedikleri kadar işlemci gücü, bellek ve depolama kapasitesini belirleyip, web üzerinden satın alma işlemi gerçekleştiriyor ve hemen kullanıma geçebiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları