DorukNet'ten Türkiye'de bir ilk daha!

Türkiye'deki internet servislerinin dev ismi, çok önemli bir adım daha atmak üzere!

Türkiye'de bir ilk daha!

Türkiye'nin internet servislerini veren ilk şirket olan DorukNet kurumlara yönelik katma değerli internet ve internet tabanlı özel iletişim çözümleri sunmaya devam ediyor. DorukNet Genel Müdürü Gökhan Erkman, DorukCloud'un müşterilere sunduğu hizmetin kalitesini ve çeşitliliğini artırarak büyümeye, ilerlemeye ve gelişmeye devam ettiğini belirtti.

DorukCloud markasıyla bulut bilişim hizmeti sunan DorukNet, bu kapsamda sanallaştırmanın getirdiği standartların yanında, sunduğu katma değerli servisleri ve tam çözüm paketleri ile VMware vSphere ESXi 5 platformu teknolojisi üzerinde vCloud hizmetini sunmaya başlamıştı.

DorukNet, 2013 yılı itibariyle VMware tarafından, Türkiye'nin ilk vCloud Powered sertifikasına hak kazanarak bulut bilişim servislerinde ki başarısını pekiştirdi.

vCloud Powered

vCloud Powered, bir alt yapı servisidir ve vCloud servis sağlayıcıları tarafından verilmektedir. vCloud Powered, işletmelere hibrit bir yapı sunar ve diğer VMware platformuna sahip kullanıcıların/firmaların kullandığı aynı platform ve mimarisinin kullanılarak firmaların kendi sanal veri merkezlerine sahip olmalarını sağlar. Bu da IT tarafında kolay biçimde kaynakları kendi sistemlerine uyumlu bir ortama yayınlayabilmelerini, hızlı ve güvenli bir şekilde kendi iç yapılarını genel bulut ortamına taşıyabilmeleri imkanını sağlar.

DorukCloud, daha iyi bir yol

Bulut bilişim servisi, sunulacak olan servislerin hangi lokasyon ya da sunucu üzerinde bulunduğu fark etmeksizin, sanallaştırma teknolojisi ile geniş bir hizmet alanına yayılması anlamına gelmektedir. Bulut bilişim sisteminin, bilişim sektörüne kattığı değerler arasında esneklik, verimlilik, yüksek erişilebilirlik ve tüm bu avantajların yanında karlılık vardır. Bu yüzden bulut bilişim hizmetine kelime anlamı olarak yüksek erişilebilirlik, esneklik, verimlilik ve kârlılık diyebiliriz.

DorukCloud hizmeti hakkında daha detaylı bilgiyi www.dorukcloud.com adresinden edinmek mümkün.

Okuyucu Yorumları