Dosya paylaşımının 3 yeni yolu ve yeri!

RapidShare'in modası geçiyor: İşte daha kullanışlı ve yeni teknolojileri destekleyen 3 yeni rakip!

RapidShare'e 3 güçlü rakip!

HTML5'le beraber dosya paylaşım siteleri de gelişti ve artık eskisinden çok daha kolay bir kullanıma sahipler. Örneğin artık dosyaları bazı web sitelerine sürükleyip bırakmanız ve göndermeniz mümkün oluyor. Dosya paylaşımı için masaüstü uygulamalarını kullanmak daha kolay olabilir ancak benzer web alternatiflerini incelemenin kimseye zararı yok.

İşte yeni bazı web tabanlı depolama ve dosya paylaşımı siteleri.

Crate

Crate ile 50MB'a kadar olan dosyalarınızı web sitesine sürükleyip, kısaltılmış URL'yi kopyalarak istediğiniz bir kişiyle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz hesaba kaydolursanız, 6 'crate'e ve toplamda 200MB depolama alanına sahip oluyorsunuz. Oturum açtığınızda dosyalarınızın görüntüleme ve indirme sayısını görebiliyorsunuz. Internet Explorer 9 dosyaları sürükleme ve bırakmayı desteklemediğinden Firefox veya Chrome gibi uyumlu bir tarayıcı kullanmanız gerekiyor.

Ge.tt ile gerçek zamanlı paylaşın

Ge.tt ile gerçek zamanlı paylaşın
Dosyayı göndermeye başladıktan sonra size indirme bağlantısını sunuyor

Ge.tt

Ge.tt, dosyalarınızı gerçek zamanlı olarak paylaşabileceğiniz bir web sitesi. Siteyi kullanrak dosyaları seçebilir veya destekleyen tarayıcılarda dosyaları tarayıcıya sürükleyebilirsiniz. Sitenin ilginç ve oldukça faydalı bir özelliği, siz daha dosyayı yüklerken dosyanın indirilebilir hale gelmesi. Ücretsiz hesaba kaydolarak dosyalarınızın ömrünü 30 güne uzatabilir, canlı istatistikler elde edebilirsiniz.

Min.us

Min.us
Min.us, toplu olarak indirmeye izin veriyor

Min.us

Min.us, resim galerilerini paylaşma hizmetiyle açılmıştı. Ancak hizmet şimdi gelişti ve belgeler, videolar gibi dosya türlerini de kabul ediyor. Dosyalarınızı sürüklemeniz veya seçmeniz mümkün. Bunun ardından dosyasını hemen görebilir, yeni dosya ekleyebilir veya kaldırabilir, tüm paylaşımı zip olarak indirebilirsiniz.

Hizmeti kaydolmadan kullanmanız mümkün, ancak kaydolduğuzda kendinize ait bir URL'ye sahip oluyorsunuz ve bu adresten dosyalarınızı yayımlayabiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları