Dotcom yeni hacker'lar mı arıyor?

"Sıkıyorsa hack'leyin!" şeklindeki meydan okuma modasına sonında bu dev site de katıldı!

O da meydan okudu!

Bir süre önce ünlü paylaşım sitesi Megaupload, yasa dışı dosya paylaşımından dolayı dava edilmişti. Ancak şirketin kurucusu olan Kim Dotcom, yeni sitesi Mega'yı açmakta gecikmedi. Şimdi de kendisi, sahip oldukları şifrelemeyi kırabilecek kullanıcılara para ödülü sunacak kadar iddialı açıklamalarda bulunuyor.

Kim Dotcom'un kendi twitter hesabı üzerinden attığı mesajında, sahip oldukları sistemi kırabilecek kişiye 10.000 avro para vereceğini beyan etti. Yakın zamanda cloud sunucu sistemi üzerinden açılan sistem hakkında bilgi veren Dotcom, sistemin rahat bir şekilde hack'lenebileceği yönünde birçok eleştiriye maruz kalmıştı. Şimdilik birçok açıdan limitli gibi gözüken siteyeyse, kısa süre içerisinde yeni şifre koyabilme ve isteğe göre geliştirilebilir güvenlik ayarları eklenecek.

Maga, yaptığı yeni açılışından itibaren üç farklı kullanıcı modelini kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Sitenin şimdiden 50 milyondan fazla torrent dosyası ve aynı zamanda bir milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunuyor.

Okuyucu Yorumları