Dövmelerden kurtulmak için yeni bir yol var!

Eğer vücudunuzda kurtulma istediğiniz bir dövme varsa, bu haber sizi fazlasıyla sevindirecek!

Dövmelere kesin çözüm!

Dövmeler ile ilgili en büyük problem, bu mürekkep çalışmalarının ömür boyu derinize işlenmiş olarak kalmaları. Tabii ki pahalı, çok zaman harcayan ve potansiyel olarak iz bırakabilen bir işlemden geçerek bu dövmelerden kurtulabiliyorsunuz. Ama yeni bir dövme çıkarıcı krem, bütün bu işlemi çok kolay bir hale getirebilme potansiyeline sahip.

Nova Scotia'da yer alan Dalhousie University'deki bir patoloji araştırmacısı Alex Falkenham, dövme çıkarma sürecini basit bir krem sürmeye indirgeyebilecek olan bir formül üzerinde çalışmakta. Araştırmacı halen formül üzerinde çalıştığını söylüyor. Başka bir deyiş ile, yakın bir zaman içerisinde genel kullanıma sunulamayabilir ancak çalışma, oldukça umut verici gözüküyor. Bu krem, lazerlerin aksine sadece mürekkep dolu olan hücrelere saldırıyor ve bu durum da yanmayı minimuma indiriyor.

Falkenham, kremi dövme yapılmış domuzlar üzerinde deniyor ve bu yüzden insanlarda dövmelerden tamamen kurtulmanın ne kadar süreceğinden emin değil. Ancak şu anda bir dövme yaptırmaya kalksanız, büyük ihtimal ile bu dövmeden sıkılana kadar bu krem satışa sunulmuş olacaktır. Tahmin edilen 10 x 10cm uygulamasının bedeli, 4-5 Kanada senti olarak gözükmekte, yani bütün bir ay sürecek olan bir tedavi süreci bile olsa, var olan diğer yöntemlere göre çok daha ucuz olacağı söylenebilir.

Okuyucu Yorumları