Download'un vazgeçilmezleri bir arada!

Her PC'ye lazım: Efsane programları bile geride bırakmaya aday araçlar bir arada...

TOP 30: En popüler programlar

Efsaneler, yükselişe geçenler ve alternatif araçlar... Hangi programlar daha popüler? Yeni alternatifler neler? Hangisi daha çok indiriliyor? Peki ya ücretsiz oyunlar? CHIP Online olarak hazırladığımız en iyi programlar listesinden en popüler araçlara ve ücretsiz oyunlara ulaşabilirsiniz.

Marilyn Monroe, Elvis Presley, Muhammed Ali veya Pele... Hepsi hayranlarının kalbine taht kurmuş ünlü isimler. Tıpkı birer download klasikleri olan AntiVir veya Firefox gibi. Ve birgün dibe vuracaklarını veya popülerliklerini yitireceklerini hayal etmek bile oldukça zor.

Fakat teknoloji yarışı hala devam ediyor. Yepyeni programlar listelerin en üst noktasına doğru adım adım ilerlemekte ve belki de efsane programları geride bırakmaları bile muhtemel. Makalemizi hazırlamamızın sebebi olan bu programları galerimizden görebilir, ilgili download bağlantısını kullanarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Kaliteli olan kazanıyor
Kimler yükseliyor? Kim düşüşte?Örneğin geliştirme aşamasının henüz ilk adımlarını atan VideoLAN Movie Creator şimdiden büyük bir potansiyele sahip. Bu ücretsiz araç sadece birkaç tıklamayla videolarınızı kesmenizi veya düzenlemenizi sağlıyor. Şayet büyük kardeşi VLC Media Player gibi geliştirilmeye devam edilirse video düzenleme programları arasında kısa sürede liste başı olması muhtemel.

Hızlı olan kazanıyor
Download listelerinde emin adımla ilerleyen bir diğer programımız ise MediaSpider. Ücretsiz bir araç olan MediaSpider için adından da anlaşılacağı gibi medya örümceği diğebiliriz. Bu program ile aradığınız kaliteli duvar kağıtlarını veya imajları kısa süre içerinde bularak, anında bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz.

Tamamı ücretsiz en popüler 30 yazılımı görmek için galerimizi ziyaret edin!

Okuyucu Yorumları