Dragon Dictation uygulamaları artık Türkçe!

Yazmak yerine konuşmanıza izin veren uygulamanın Türkçe sürümü, çok yakında geliyor!

Yazmaya göre 5 kat daha hızlı

Nuance Communications, yaptığı açıklamayla, iPhone, iPod touch ve iPad için Dragon Dictation ve Dragon Search uygulamalarının iki hafta içerisinde Türkçe App Store'da ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacağını duyurdu. Artık Türkçe dil desteği de sunulan Dragon Dictation ve Dragon Search sayesinde, 34 ülkedeki iOS kullanıcıları, SMS mesajlarını, e-postalarını, sosyal ağ güncellemelerini, mobil web aramalarını ve çok daha fazlasını, yazmaya göre beş kata kadar daha hızlı bir şekilde kolayca, konuşarak yapabilecekler.

Nuance Mobile Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Michael Thompson konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Dünya çapında yaygın bir şekilde kullanılan Dragon Dictation ve Dragon Search uygulamalarını Avrupa'da daha geniş kitlelerin kullanımına sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dragon Uygulamaları, kazanılan inanılmaz ivme ve tüketici talebi ile birlikte Avrupa, Orta Doğu, Asya, Avustralya ve Amerika kıtalarında hemen hemen tüm App Store'larda büyük ilgi görüyor."

Metni saklamak için otomatik kayıt fonksiyonu da var
iOS-5 uyumlu bir uygulama olan Dragon Dictation, kullanıcıların e-posta, SMS, Facebook veya Twitter durum çubuklarına veya panoya kolayca erişmelerini sağlayan uygulama simgelerinin bulunduğu açılır bir araç çubuğuna sahip. Dragon Dictation ayrıca, kullanıcının bir çağrıyı yanıtlamak üzere ara verdiği durumlarda yazdırılan metni saklayan, kullanışlı bir 'Otomatik Kayıt' fonksiyonuna da sahip.

Konuşarak web'de arama yapın

Konuşarak web'de arama yapın

Konuşarak web'de arama yapın

Kullanıcıların mobil web dünyasında aradıkları bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlayan Dragon Search, konuşarak arama yapma olanağı sağlıyor. Nuance'ın yeni Dragon Search Carousel özelliğine sahip olan uygulama, akıllı arama sonuçlarının Google, Yahoo!, Twitter, iTunes, Wikipedia ve YouTube gibi çok çeşitli kanallarda saniyeler içinde akılcı bir şekilde bulunmasına olanak sağlıyor.

Hem Dragon Dictation hem de Dragon Search Türkiye'de Apple App Store'dan ücretsiz edinilebilecek. Dragon uygulamalarının nasıl kullanıldığını görmek için ise, YouTube'da yayınlanacak olan videoyu izleyebilirsiniz.

Diller arasında geçiş olanağı...

Dragon Dictation ve Dragon Search ayrıca ABD, Kanada, Meksika, BAE, İngiltere, Almanya, Japonya, Çin, Çek Cumhuriyeti, Tayvan, Hong Kong, Kore, Avustralya, Brezilya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Mısır, Finlandiya, Fransa, Macaristan, Endonezya, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Suudi Arabistan, İspanya, İsveç ve İsviçre'deki App Store'larda da bulunuyor. Dragon Dictation ve Dragon Search uygulamaları Türkçe dışında ABD, İngiltere ve Avustralya İngilizcesi, Japonca, Çin Mandarin Dili, Tayvan Mandarin Dili, Kanton Dili, Çekçe, Korece, Endonezya Bahasa Dili, Macarca, Danca, Felemenkçe, Fince, Avrupa ve Kanada Fransızcası, Almanca, İtalyanca, Norveççe, Lehçe, Avrupa ve Brezilya Portekizcesi, Romence, Rusça, Avrupa ve Amerika İspanyolcası, İsveççe ve Standart Arapça dil desteği sunuyor. Çoklu dil olanağına sahip olan Dragon uygulaması kullanıcıları, istedikleri zaman desteklenen diller arasında kolayca geçiş yapabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları