Dropbox'ta bedava 1 GB alan...

Dropbox hesabınıza bedavadan boş alan eklemek istiyorsanız, bu ipucunu kaçırmayın!

Bedava boş alan isteyen?

İnternet, hayatımıza girdiği andan itibaren pek çok faydalı öğeyi de yanında getirdi. En başta basit iletişim, bilgiye kolay ulaşım gibi özellikleri ile hayatımızda yer edinen internet, zaman içerisinde, sınırlı olan bilgisayar hafızamızı da genişletti. Bunu ise internet üzerinden depolama siteleri ile başardı.

Paylaşım sitelerine benzer ancak daha özel olan depolama siteleri, özellikle akıllı telefonların, hayatımızın her anına interneti getirmeleri ile beraber daha büyük bir önem kazandılar. Tabii ki bu durum depolama sitelerinin sayısındaki artışı da beraberinde getirdi. Ve her alanda olduğu gibi internette de sayı artışı rekabet ortamı demek. Bu rekabet ortamını takip eden durum ise sitelerin başlattığı kampanyalar oldu. Bu kampanyaların bir örneği ise, hızla devleşmekte olan Dropbox'tan geldi.

iOS üzerinde Mailbox uygulamasını kullananlar, artık Dropbox üzerinde 1GB bedava alan kazanıyorlar. Üstelik bunun için yapmaları gereken işlem çok basit: iOS üzerindeki Mailbox hesabına Dropbox hesabınızı bağlamanız size bedava 1 GB alan kazandırmak için yeterli.

Bu işlem ise çok kısa zamanınızı alıyor. Bağlama işlemini yapmak için izlemeniz gereken yol, iOS üzerindeki Mailbox uygulamasının "Ayarlar" bölümünden "Dropbox"ı seçerek hesap bilgilerini girmeniz. Bu işlemi tamamladığınız anda size sunulan ekstra alan aktif olacak.

Ancak hesabınızı daha önce Mailbox'a bağladıysanız birkaç saniye daha fazla harcamanız gerekebilir. Eğer ekstra alanınız kampanya ile beraber aktif olmamış ise hesaplarınızın bağını iptal edip tekrar bağlamanız gerekiyor. Bu birkaç saniyelik işlem 1 GB alandan daha değerli olmasa gerek?

Okuyucu Yorumları