Dropbox uyardı: Sistemde sorun var

iOS 8 ve bu çok popüler uygulama, küçük bir uyumsuzluk yaşıyor! İşte bilmeniz gerekenler...

iPhone kullanıcıları; dikkat!

Günümüzde en çok kullanılan bulut uygulaması olan Dropbox, geçici olarak "askıya alındı." Pek tabii bu durum tüm uygulama için geçerli değil. Öyle görünüyor ki iOS 8 ile ilgili uyum sorunu yaşayan uygulama, iOS üzerinden yapılan otomatik fotoğraf yükleme işini bir süre ertelemek zorunda kalacak.

Dropbox tarafından yapılan açıklamaya göreyse, yeni iOS versiyonunu kullanan birçok kullanıcı, ellerindeki fotoğraf ve videoları normalde olduğu gibi rahat bir şekilde siteye upload edemiyorlar. Gelen şikayetlerin artması üzerine durum ile ilgilenen yetkililer, olayın çok ciddi olduğu konusunda hem fikir. Özellikle cihaz üzerindeki fotoğrafların direkt olarak bulut sunucuya yüklendiğini düşünerek, ellerindeki fotoğrafları silen kullanıcıların ortada kalmasını istemeyen Dropbox ekibi, bir süreliğine iOS 8 üzerinden kendilerine erişimi durdurdu.

"Eğer işletim sisteminizi iOS 8'e yükselttiyseniz, ilk olarak çekilen fotoğraflarınızın Dropbox'a güvenli bir şekilde aktarıldığından emin olun ve fotoğraflarınızı sonradan silin." şeklinde bir uyarıda da bulunan Dropbox ekibi, Apple ile sorunu çözmeye çalıştıklarını beyan etti.

Okuyucu Yorumları