Duke Nukem: Her şeye rağmen çıkacak mı?

Her şeye rağmen yine de çıkacak mı? İnternetteki son dedikodular bir kez daha yürek hoplatıyor.

Çıkmayacak; hayır çıkacak!

Yıllardan beri arap saçına dönen Duke Nukem Forever, en son bıraktığımızda tarihe asla çıkmayacak bir oyun olarak geçmek üzereydi. Ancak yeni dedikodulara göre oyun yayımcısı Apogee, aslında durdurulmuş olan oyun projesi "Duke Nukem Forever"ı ayağa kaldırdı. Apogee şefi Scott Miller Facebook'ta çok yakında "büyük ve beklenmedik" bir şeyin duyurulacağını paylaştı.

Şu sıralar web'de bu açıklamayla uzun süredir beklenen oyunun kastedildiğine dair dedikodular dolaşıyor. Apogee Duke Nukem'in şu anki haklarına sahip firma. Fakat bu duyurunun yeni bir oyun olmadığı, bilakis Arcade oyunu Duke Nukem Manhattan Project'in Xbox Live'ta yayımlanmasıyla alakalı olacağına dair eleştiriler de mevcut.

12 sene boyunca Duke Nukem Forever 'ın üzerinde çalıştıktan sonra Mart 2009'da oyunun o zamanki geliştiricisi 3DRealms kepenklerini kapattı. O ana kadar oyunun neredeyse çıkışa hazır olduğuna dair mesajlar veriliyordu. Her ne kadar geliştirici stüdyo kapansa da oyunun çıkacağına dair dedikodular hiç bitmedi.

Okuyucu Yorumları