Dünya Kupası Heyecanı BiP'te

Türkiye'nin yerli iletişim ve eğlence platformu BiP, futbol severler için şampiyonaya özel kanallarını hayata geçirdi.

Dünya Kupası heyecanı BiP'te

Bütün dünyanın heyecanla beklediği, 4 yılda bir düzenlenen FIFA Dünya Kupası nihayet başladı. 1930 yılından beri düzenlenen FIFA Dünya Kupası, futbolun görsel bir şölene dönüştüğü bir turnuva olarak dünyanın her yerinde milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Türkiye'deki futbol severlerin gözü kulağı da Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası boyunca Türkiye'nin en büyük mesajlaşma ve sosyal platformu BiP'te olacak. Futbol fanatikleri Dünya Kupası'na dair her şeyi BiP'in Dünya Kupası kanallarında bulacak.

Dünya Kupası Heyecanı BiP'te

Canlı maç anlatımları, video haberler ve yorumlar, son dakika gelişmeleri, maçlarla ilgili istatistikler ve analizler, puan durumları, karşılaşma fikstürleri, stadyumlar ve daha fazlası BiP Dünya Kupası kanallarında futbol fanatiklerini ulaştırılacak.

Turnuva boyunca futbol severlerin takip edebileceği BiP kanalları...

BiP Spor ... Maçlardan canlı anlatım, video haberler ve yorumlarSporx ... Son dakika haberler, istatistikler, analizlerDünya Kupası 2018 ... Puan durumları, fikstür, kadrolar ve stadyumlarEsnaflar Dünya Kupası ... Her gün forma ödüllü yarışma

Siz de BiP'i hemen indirin, dünya kupası heyecanına dahil olun.

BiP'i . http://mobiltr.co/BiP adresinden indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları