Dünya Kupası keyfi için Firefox eklentileri

Maç keyfini kaçıran vuvuzela sesi barındırmayan 2 güzel Dünya Kupası temalı Firefox eklentisi

Dünya Kupası Firefox'ta

4 yılda bir dünyayı sarsan Dünya Kupası coşkusu bu yıl Güney Afrika'da yaşanıyor. Bizleri dünyanın en sinir bozucu enstrümanlarından biri olan vuvuzela ile tanıştıran Dünya Kupası'nın keyfini, bu çalgının sinir bozucu sesinden uzakta yaşamak isteyenler için internet üzerinde pek çok farklı seçenek var. Sizler için Dünya Kupası temalı iki güzel Firefox eklentisi seçtik.

Bunlardan ilki Firefox Cup adını taşıyor. Maçları izlemenize veya canlı olarak skorları takip etmenizi sağlamasa da, Firefox'un görünümünü desteklediğiniz takımın renklerine dönüştürüyor. Aynı zamanda her yüklenen Firefox Cup eklentisi bir oy olarak kabul ediliyor ve eklentiyi de indirebileceğiniz site üzerinde hangi takımın daha çok destekçisi olduğunu görmenizi sağlıyor.

İkincisi eklenti ise FootieFox adını taşıyor ve özellikle maçları canlı seyredemeyenleri yakından ilgilendiriyor. Eğer saatler nedeniyle maçları canlı olarak seyretmekte zorlanıyorsanız, patronunuz görmeden iş yerinizde bu Firefox eklentisi ile skorları ve istatistikleri canlı olarak takip etmeniz mümkün. Daha da güzeli sadece Dünya Kupası değil, 60 ülkenin liglerinden canlı skorları şu adresten indirebileceğiniz FootieFox ile takip edebiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları