Dünya'nın en yaratıcı isimleri bir arada...

Adobe, Dünya'nın en yaratıcı isimlerini bir araya getiren MAX 2009 etkinliği için düğmeye bastı...

Bağlan, Keşfet, Esinlen!

Adobe MAX 2009 için ziyaretçi kayıtlarının başladığını duyurdu. Etkinliğe katılım göstermek isteyen kişiler, MAX 2009 oturumlarına http://max.adobe.com/scheduler adresinden kayıtlarını yaptırabilirler. Dünyanın en yaratıcı tasarımcıları, uygulama geliştiricileri ve karar vericilerinin bir arada bulunduğu Adobe MAX'de geleceğin teknolojilerini yakından tanıyıp, yeni iş birliktelikleri için platformunuzu oluşturabilirsiniz.

MAX, bu yıl 4-7 Ekim tarihlerinde Los Angeles Convention Center'da düzenlenecek.

''Bağlan, Keşfet, Esinlen''

''Bağlan, Keşfet, Esinlen'' temasıyla bu yıl MAX 2009'da, iletişimin yönünü değiştiren üç önemli teknolojiye odaklanılacak: Sosyal ağlar, bulut bilişimi ve zengin içeriklerin cep telefonları ve diğer mobil cihazlardaki yayınımı. Adobe CEO'su Shantanu Narayen'in açılış konuşmasıyla başlayacak olan MAX 2009'da Adobe'nin CTO'su Kevin Lynch ve diğer endüstri liderleri de katılım göstererek, konuşmalar yapacak. Ayrıca yeni ürünlerin çarpıcı özellikleri ve teknolojilerinin ön gösterimlerinin bulunacağı teknik oturumlar da gerçekleştirilecek.

Teknolojinin, günümüz ekonomik sorunları karşısında bozulmalar ve sorunlar karşısında, ne kadar stratejik ve etkin bir rol oynadığının önemli olduğunu anladığımız bir döneme girildiğini ifade eden, Adobe'nin CTO'su Kevin Lynch, Max'ın içeriğini şu sözlerle özetliyor: ''MAX, tasarım, uygulama geliştirme ve iş dünyasındaki parlak zihinleri bu yıl da bir araya getirerek, endüstrideki değişimi, yeni teknikleri ve gelecek neslin zengin uygulamalarını içeren başarı hikayelerini masaya yatırıyor.'' diyor.

2009 MAX Ödülleri

2009 MAX Ödülleri

2009 MAX Ödülleri için proje başvuruları başladı. Adobe'nin ürünleri ve teknolojilerini en etkili şekilde kullanarak yaratılan projelerin yarıştığı bu etkinlik için, tüm başvurular www.adobemaxsubmission.com/submission adresinden 31 Temmuz 2009 tarihine kadar yapılabiliyor.

Yarışmacılar aşağıdaki kategoriler dahilinde çalışmalarını gönderebilir.

• Reklamcılık
• Eğitim
• Kurumsal Üretkenlik
• Eğlence
• Mobil
• Kamu Sektörü
• Sosyal Ağlar
• Sosyal Sorumluluk

Bu yılın finalistleri online yapılacak olan halk oylamasıyla seçilecek. Online oylama MAX 2009'un başlamasına iki hafta kala başlayacak. Her kategorideki en iyi üç finalist, kendi çalışmaların MAX'te sunmaya hak kazanacak. Geçen yılın kazananlarını ve finalistlerini öğrenmek için http://2008.max.adobe.com/na/experience/#?s=5&p=3 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları