Dünyadaki ilk kablosuz şifreli telefon

Gigaset SL74X ile Siemens Ev ve Ofis Komünikasyon Cihazları, şifreli ses transferine sahip dünyadaki ilk kablosuz DECT telefonunu sunuyor.

Dünyadaki ilk kablosuz şifreli telefon

Birçok işyerleri için gizlilik son derece önemli olmasına rağmen, teknolojinin ilerlemesiyle birlikte telefon görüşmelerinin dinlenmesi ya da veri bağlantılarının kaydedilmesi de kolaylaştı. Gigaset SL74X ile Siemens Ev ve Ofis Komünikasyon Cihazları, şifreli ses transferine sahip dünyadaki ilk kablosuz DECT telefonunu sunuyor. Yeni telefon, normal Gigaset kablosuz telefonlar ile aynı mükemmel ses kalitesine sahip.

Geçmişte, güvenilir telefon iletişimine bağımlı olan iş dünyası genelde düşük kalite ve rahatsızlıklarla idare etmek zorundaydı. Şifreli telefon görüşmeler sadece kablolu telefonlarda mümkündü ve ses kalitesi genellikle kötüydü. Yeni Gigaset SL74X ise geleneksel Gigaset kablosuz telefonun avantajlarını şifreleme teknolojisiyle birleştiriyor.

Görsel açıdan normal bir Gigaset SL74 telefondan hiçbir farkı olmayan SL74X
’in en son şifreleme standartlarına sahip ( SHA 256 ile AES-CBS 128 bit, Diffie-Helman 3072-bit Public Key) yenilikçi dijital sinyal işlemcisi bulunuyor. Uyumlu ve uyumsuz şifrelemenin birleşmesi ve normalde bankalar ve hükümet yetkilileri tarafından kullanılan güvenilir hash algoritmalar, maksimum güvenlik ve nispeten hızlı bir şifreleme süreci garanti eder. Sonuç olarak, Gigaset SL74X kablosuz telefonda kompleks bir ses şifrelemesi sunan dünyadaki ilk çözüm.

Bu güvenilir kablosuz telefonlar 2006’nın üçüncü çeyreği itibariyle piyasada olacak.

Okuyucu Yorumları