Dünyanın "en akılsız" cebi!

Sizce skıllı cep telefonlarının dünyasında böylesine "garip" bir telefonın şansı olabilir mi?

Dünyanın "en akılsız" cebi!

Akıllı telefonların günümüzde geldikleri nokta, gerçekten inanılır gibi değil. Neredeyse her gün yeni ve farklı bir akıllı telefon ile karşılaşıyoruz.

Tüm bu gelişmelerin içerisindeyse çok farlı bir telefon dünyaya merhaba dedi: The OwnFone. Kendisi diğer telefonlar kadar akıllı değil ama onu özel yapan birçok farklı nokta var. Sadece Birleşik Krallıkta kullanılmak üzere tasarlanmış olan cihaz, bilindik telefonlar gibi üzerine istediğimiz zaman numara yazabildiğimiz bir model değil. Bunun yerine cihazı sipariş ederken, iki, dört, sekiz veya daha fazla numarayı seçiyoruz. İçerisinde acil numaraların da yazılmasının önemli olduğunu belirten üretici firma tarafından, kullanımımıza belirttiğimiz numaralara sahip OwnFone'umuz gönderiliyor.

Telefon içerisinde bulunan numaralar şimdilik sadece kayıtlı oldukları isimle gösteriliyorlar ama yakın zamanda fotoğraf özelliği de cihaza eklenecek. Hali hazırda kayıtlı bulunan telefon numaralarını değiştirmek isteyenlerse, üretici firmanın teknik destek hattını arayarak bu işlemi kolayca gerçekleştirebiliyorlar.

Üzerinde belki çok az özellik barındırıyor ama ikinci bir telefon ya da yedek telefon kullananlar için harika bir seçim olabilir OwnFone. Satış fiyatıysa şimdilik 55 Sterlin olarak belirlenmiş durumda.

Okuyucu Yorumları