Dünyanın "en çirkin" selfie'si bu olabilir!

Ölümle sonuçlanan bir kaza sonrasında ortaya çıkan bu selfie, büyük bir öfkeyi beraberinde getirdi!

"En çirkin" selfie!

53 yaşındaki Robert Drewelus, kamyoneti ile Florida otobanında ilerlerken, bir Volvo ile kaza yaşadı. Bradenton Herald'ın haberine göre, aracın içerisinde yaklaşık olarak 32.000 litre benzin taşınmaktaydı. Araç Volvo'ya arkadan çarptıktan sonra bankete doğru ilerledi ve devrilerek yanmaya başladı. İddialara göre Volvo, kaza alanını polis gelmeden önce terk etti. Drewelus ise hayatını kaybetti.

Üç gün sonra da Drewelus'un eşi Elsie Nieves-Drewelus daha fazla haber ile ortaya çıktı. WFTS-TV'nin haberine göre, kazaya karışan ve olay mahalini terk eden Volvo'da yolcu olan bir genç, Instagram'a bir fotoğraf yükledi ve daha sonra fotoğraf, Facebook'a ve diğer sosyal medya platformlarına da sıçradı. Bu fotoğrafta genç, kaza yapmış bir Volvo otomobilin yanında dururken gözüküyor ve "RIP volv." ifadesi dikkat çekiyor. Ayrıca bu genç, resimde gülümserken gözüküyor. Nieves-Drewelus'un WFTS'ye konuşmasında "hiçbir aile bunu yaşamamalı" cümleleri bulunmakta. Fotoğrafın, ölümle sonuçlanan bir kazadan sonra "eğlenceli bir biçimde" sosyal medyada boy göstermesi, doğal olarak büyük bir öfkeyi de beraberinde getiriyor. Zira fotoğraflara yapılan ve olay ortaya çıkınca yapılan yorumlarda, tepkiler oldukça sert.

Florida Otoban Devriyesi (FHP) sözcüsünün söylediğine göre, 16 yaşındaki genç, kaza sırasında direksiyonda bulunan kişinin kardeşi ve araçta bulunan iki kişiden biri. Sürücü ise, ölüm içeren bir kaza alanını terk etmek ve öğrenci ehliyetinin durumuna ters düşen bir şekilde davranmaktan kaynaklı tutuklanmış durumda.

Polis, kazadan birkaç saat sonra Volvo'yu bir apartman kompleksinde bulduklarını söylemekte. FHP, Instagram resminin varlığını kabul etmiş olsa da konu hakkında bir yorum yapmış değil. Yapılan açıklamalara göre incelemeler devam ediyor ve henüz kazanın sebebi açıklanmış değil.

Buradaki asıl soru ise şu: Bir kişi, neden yaşanan ölümlü bir kazanın ardından selfie çekerek yayınlayacak kadar düşüncesiz olabiliyor?

Okuyucu Yorumları