Dünyanın En Küçük “MP3 Küpü”

Dünyanın önde gelen dijital müzik çalar ürünleri üreticilerinden MobiBLU, yeni DAH 1500 ürünü ile dünya pazarlarında büyük bir başarı yakaladı. Küçük bir küp şeklinde tasarlanan MobiBLU DAH 1500’ün ağırlığı sadece 18 gram.

Dünyanın En Küçük “MP3 Küpü”

Şık ve özgün tasarımıyla büyük beğeni toplayan ürün, üstün kontrast ve parlaklık değerlerine sahip, mavi OLED ekrana sahip. MobiBLU DAH 1500’ün üstün özellikleri şöyle:

MP3 ve WMA Desteği
MobiBLU DAH 1500, günümüzün en yaygın dijital müzik biçimleri olan MP3 ve WMA formatlarındaki parçaları çalabiliyor.

Şık ve Özgün Tasarım, Küçük Boyutlar
MobiBLU DAH 1500, hafif yapısı, şık ve özgün tasarımı ile sevdikleriniz için benzersiz bir hediye niteliği taşıyor. Boyutları 24x24x24 milimetre! Üstelik özel taşıma kordonu ile rahatlıkla bir kolye gibi taşınabiliyor.

FM Radyo ve Dijital Saat
MP3 ve WMA formatlarındaki dijital müzik formatlarının yanında FM radyonun da keyfini çıkarın. En beğendiğiniz radyo kanallarını MobiBLU DAH 1500 ile her yerde dinleyin. Bu harika müzik küpünün bir özelliği de, dijital saat fonksiyonu.

Kolay Bağlantı
MobiBLU DAH 1500’ü PC’ye bağladığınızda otomatik olarak bir “Çıkartılabilir Disk” olarak görünür. Bu sayede en sevdiğiniz müzik parçalarını bulundukları klasörden direkt olarak cihaza kolayca aktarabilirsiniz.

Gelişmiş Ekolayzır Ayarları ve SRS WOW Çevresel Ses Efekti
Beş hazır (preset) ekolayzır ayarına ek olarak bir de kullanıcıya özel ekolayzır ayarı vardır. SRS WOW çevresel ses efekti ise 3D Surround ve üstün Bass ses sistemi ile müzik keyfinizi katlıyor.

OLED Ekran ve Kolay Menüler
MobiBLU DAH 1500, OLED ekranı ile net ve kolay okunabilir görüntü sunar. Gelişmiş ve kolay menü sistemi sayesinde bu klasörler arasında gezinmek ve aradığınız parçayı bulmak çok kolay.

Dahili Lityum-Ion Pil: Harici bir şarj adaptörüne gerek bırakmayan, bilgisayarın USB bağlantısı ile kolayca şarj edilebilen batarya.

Yazılım Güncelleme Özelliği
Cihazın işletim yazılımı, ileride çıkabilecek yeni fonksiyon, format ve ekstra özelliklere kolayca uyumlu hale getirilebilir.

Dünyanın en küçük MP3 çaları MobiBLU DAH 1500, MobiBLU’nun
Türkiye distribütörü Hızlı Sistem tarafından pazara sunuldu.

Okuyucu Yorumları